ПРОДУКТИ
Кошница

Вибратори с нетрадиционни форми

Вибратори с нетрадиционни форми
Секс играчките, и конкретно специфично проектираните вибратори с нетрадиционни форми от този раздел са истинско изкушение. Ако традиционното вече не ви е интересно, винаги можете да опитате нещо ново и забавно – в повечето случаи ще откриете, че сте способни да изпитате удоволствие по начин, за който дори не сте подозирали. Sextoys ви предизвиква да загърбите предразсъдъците.
Дължина: 14,5 смДебелина: 3-4 смЗахранване: USB кабел ..
239,00 лв. Без данък:239,00 лв.
    Забравете старите класически вибромасажори, които не могат да задоволят високите ви очаквания с нефункционалния си дизайн. Ambi на Lovense е най-функционалният Bullet вибратор, съобразен изцяло с анатомичните извивки на женските гениталии. Той има удобна ръкохватка и форма, пригодена д..
198,00 лв. Без данък:198,00 лв.
Too muchToo much в никакъв случай не е нещо прекалено. Това е просто вибратор с доста различен дизайн и форма, който обаче ще се хареса на дръзките дами по ред причини. На пъров място, това е идеалната играчка за стимулация на чувствителната ви G-точка. С извития си ствол, уредът ще достига до нея б..
119,00 лв. Без данък:119,00 лв.
LELO Tiani 2 – черен - е подобрената версия на известни интимни масажори за двойки Lelo, спечели престижната награда в областта на дизайна Black Dot. Продуктът притежава уникалната технология на SenseMotion LELO, която позволява контрол на стимулацията с безжично дистанционно управление. Вече благод..
525,00 лв. Без данък:525,00 лв.
Вибро стимулатор "RO-140" 14 см. е истински продукт за изпитване на страстни незабравими моменти. Произведен, като секс артикул да доставя наслади, той се отличава със стилен дизайн и с високо качество, както и с всеобхватната си функционалност.Мултискоростният 140 мм масажор е с формата на патрон з..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата на (1 страници)