ПРОДУКТИ
Кошница

Вибратори с нетрадиционни форми

Вибратори с нетрадиционни форми
Секс играчките, и конкретно специфично проектираните вибратори с нетрадиционни форми от този раздел са истинско изкушение. Ако традиционното вече не ви е интересно, винаги можете да опитате нещо ново и забавно – в повечето случаи ще откриете, че сте способни да изпитате удоволствие по начин, за който дори не сте подозирали. Sextoys ви предизвиква да загърбите предразсъдъците.
Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat Перфектен за солови нощи, когато партньорът Ви е далеч от Вас или просто желаете усамотение. Надуваемият стол е един прекрасен начин да задоволите сексуалните си желания. От друга страна, той е и също толкова подходящ за споделяне. Чудесен начин да освободите ръце..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
LELO Tiani 2 – черен - е подобрената версия на известни интимни масажори за двойки Lelo, спечели престижната награда в областта на дизайна Black Dot. Продуктът притежава уникалната технология на SenseMotion LELO, която позволява контрол на стимулацията с безжично дистанционно управление. Вече благод..
525,00 лв. Без данък:525,00 лв.
Вибро стимулатор "RO-140" 14 см. е истински продукт за изпитване на страстни незабравими моменти. Произведен, като секс артикул да доставя наслади, той се отличава със стилен дизайн и с високо качество, както и с всеобхватната си функционалност.Мултискоростният 140 мм масажор е с формата на патрон з..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
Body Touch Induction е вибратор от ново поколение, който знае дори по-добре от Вас какво удоволствие бихте искали да изпитате. Той е изработен от нежен и гъвкав силикон и има наклонена главичка за свободен достъп до чувствителната G-точка, а релефната му форма ще Ви подари допълнителна вътрешна стим..
89,00 лв. Без данък:89,00 лв.
    Забравете старите класически вибромасажори, които не могат да задоволят високите ви очаквания с нефункционалния си дизайн. Ambi на Lovense е най-функционалният Bullet вибратор, съобразен изцяло с анатомичните извивки на женските гениталии. Той има удобна ръкохватка и форма, пригодена д..
198,00 лв. Без данък:198,00 лв.
Дължина: 14,5 смДебелина: 3-4 смЗахранване: USB кабел ..
239,00 лв. Без данък:239,00 лв.
Too muchToo much в никакъв случай не е нещо прекалено. Това е просто вибратор с доста различен дизайн и форма, който обаче ще се хареса на дръзките дами по ред причини. На пъров място, това е идеалната играчка за стимулация на чувствителната ви G-точка. С извития си ствол, уредът ще достига до нея б..
119,00 лв. Без данък:119,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата на (1 страници)