ПРОДУКТИ
Кошница

Sextoys.bg вече е Lovebite.bg

Комплекти с вибратори

Комплекти с вибратори

Комплектите с няколко модела вибратор от магазин Секс Тойс са изключително подходящи за съхранение под всяко легло. С тях е сигурно, че сексуалният живот няма да омръзне на никоя двойка. Те са перфектен подарък за младоженци или без повод на вашата половинка.

Добрият стар приятел вибраторът. Винаги готов за екшън, винаги натопорчен и никога не ухае на алкохол. Подарете си само най-хубавите емоции от половия акт с един нескромен вибратор. Снабден е с четири приставки, които са създадени само да ви служат. Вие сте господар, а той е подчинен, докато не Ви и..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
Комплектът включва: - мек маншон с топчета и реснички. Може да се поставя върху вибратор или пенис - пенис ринг с клитор стимулатор, който може да се ползва с вибро яйцето в комплекта - дължина 9 см - мек накрайник за анална стимулация - дължина 14 см, дебелина 1 см - жично вибро..
89,00 лв. Без данък:89,00 лв.
Комплектът съдържа: - метализиран вибратор с размери: дължина - 17 см, дебелина - 2,5 см. Захранване - 2 батерии АА / подарък / - троен накрайник, включващ анално вагинална и клиторна стимулация с размери: дължина 14 см - силиконов накрайник с клиторен стимулатор с размери: дължина: 1..
119,00 лв. Без данък:119,00 лв.
Всички играчки, от които се нуждаете на една място. Удивително удоволствие. Почувствайте многостепенната мощ на сребърния вибратор. След това го трансформирайте като използвате трите релефни накрайника. Може да превърнете удоволствието в наслада с топчетата Ben Wa. И накрая оставете аналната броениц..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата на (1 страници)