ПРОДУКТИ
Кошница

Вибратори

Вибратори

Различните типове вибратори са предпочитаният от дамите еротичен стимулатор. Всъщност, първата асоциация в ума на болшинството хора след споменаване на думата sex shop, е именно този артикул, защото винаги е бил универсално средство за забавление. Тези играчки могат да се използват самостоятелно и с партньор. Те умеят да доставят удоволствие както на жените, така и на мъжете.

Вибраторът не е задължителен атрибут, но той притежава редица важни предимства. На първо място, играчката ще ви помогне да опознаете по-добре своето тяло и да откриете чувствителните си ерогенни точки.С негова помощ ще се научите да достигате по-лесно и бързо до крайната цел – мощният и продължителен оргазъм.

Кулминацията ще настъпва бързо, когато използвате уреда за на мастурбация, но и всеки път, щом се отдадете на стандартен секс с интимния си партньор. Върховната наслада не е мираж, щом знаете кои бутони е необходимо да стимулирате и кога.

Екипът на "Pretty Love" приема създаването на секс играчките за своя мисия. И в този изящен вибратор, ще зърнете революционна технология, чрез която ще откриете нови пътища към задоволяването на женските потребности. Линията "Pretty Love" е синоним на лукс, изящество и стил. Благодарение на този виб..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Svacom "Gaga" е страхотен вибратор с вградена камера. Не се подлъгвайте от не особено разчупения му дизайн. Gaga е изключително ефективен и ще Ви изненада. Можете да го използвате само като вибратор или само като камера, която да заснеме вагината Ви, а може и двете. За да използвате камерата и да мо..
279,00 лв. Без данък:279,00 лв.
Вибратор от кибер кожа "REAL FELL No2" е един истински изкусител, който ще предизвика неудържимо желание у вас веднага щом го зърнете! Благодарение на изправения си корпус и гладката си главичка, той с лекота ще прониква до заветната ви точка на удоволствие, а деликатно изразеният му релеф ще осигур..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Вибратор Кибер Кожа "REAL FEEL No.13" 18 см вие няма да можете да подминете просто ей така този сексгигант! Защото това е един мощен реалистичен фалос, който притежава умопомрачителни форми. Това е впечатляващ стимулатор с идеално оформени тестиси, който предизвикват приятна възбуда… И това не е ник..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Това е един интересен пенис колан, който е проектиран така, че да може да се ползва и от двата пола. Във вътрешността на колана е разположено вибриращото устройство, което е свързано с фин кабел към външното дистанционно. По този начин вибрациите едновременно ще стимулират пениса и вашия партньор...
87,89 лв. Без данък:87,89 лв.
Комплект "Изненада" е богат набор от секс играчки, който включва всичко, което може да ви помогне,за да изкарате неповторими горещи нощи. Той може да бъде незаменим компаньон в романтичното пътешествие на вашия меден месец или на семейната почивка. Интимните аксесоари ще са удачни не само за не..
155,00 лв. Без данък:155,00 лв.
Съвсем до скоро едва ли някой е подозирал, че модерните технологии и секс играчките ще бъдат толкова тясно свързани. За поитателите на аналната стимулация предлагаме интерактивния анален Butt Plug - Hush на Lovense S – първата фирма в света направила Bluetooth свързан уред за секс забава от дистанци..
259,00 лв. Без данък:259,00 лв.
Вибратор LOVECLONE RX, с малка глава Ако предпочитате дебели пениси с големи и релефни вени, ще се влюбите в този вибратор. Той има всичко това, а в допълнение в основата си е още по-удебелен, а главичката е малка, за да може да прониква лесно и да има градация в усещанията Ви. Материалът, от който..
89,00 лв. Без данък:89,00 лв.
Ето едно наистина интересно предложение на американската компания "PIPEDRERAM". Защо е интересно? Ами, защото материята на този изваян силовак, трябва да се усети. Направихме опит да я опишем, да се доближим поне малко чрез силата на думите до нея, но не успяхме. И все пак - тя е нежна, мека, ефирна..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
Задоволете своя копнеж за невероятна вътрешна стимулация с уникалния мини вибратор за G-точка Fifty Shades of Grey. Той притежава перфектни размери и извита глава, която лесно ще открие и стимулира най-чувствителната точка във Вашето тяло. Вибраторът предлага цели 10 степени на вибрация, които може..
85,00 лв. Без данък:85,00 лв.
Той е нежен и гладък, с метален завършек. Произведен от фина метализирана пластмаса. Притежава изключително мощни и разтърсващи, интензивни пулсации. Контролират се чрез потенциометър, монтиран в основата му. Този модел е идеален за употреба, както за вагинална, клиторна, така и за анална стимулаци..
27,00 лв. Без данък:27,00 лв.
Real Stuff е мега-реалистичен вибратор, който ще ви създаде напълно реално усещане при проникване. С напълно автентичните си релефи, гънки и венички, вибраторът ще осъществи допълнителна стимулация на вътрешните стени на влагалището и ануса. Благодарение на широката си основа, оформена като тестиси,..
75,00 лв. Без данък:75,00 лв.
Вибраторът Moka за G-точка – лилав е от шведската марка LELO. Благодарение на специалната си форма, вибрациите на масажора са разпределени равномерно по цялата му повърхност, даряващ всяка жена с естествени и много приятни усещания. Той е проектиран да се използва не само индивидуално, но и от два..
195,00 лв. Без данък:195,00 лв.
Jelly Gems 11Jelly Gems 11 е мощен, но супер тих водоустойчив вибратор. Той има напълно реалистична визия, оформена чрез деликатни релефи и гънки, придаващи невероятна автентичност на играчката. Това е уред за ценители, който ще ви радва не само визуално, но още с първото си докосване. Мекото и елас..
65,00 лв. Без данък:65,00 лв.
Вибратор PVC "SLIM LINE" е в сребрист цвят, изумително гладък и фин, и със забележителен размер. Самото проникване ще Ви накара да го усетите толкова леко и приятно, че ще поискате постоянно да е до вас. Това е един продукт, за който човек спокойно може да каже, че е перфектното съчетание между цена..
37,00 лв. Без данък:37,00 лв.
Запознайте се с LadyStroker - първата по рода си ръчна любовна машина за жени. Копринено нежният силиконов фалос се удължава от 9 до 15 см, като се изтегля от ръкохватката, предлагайки идеалната индивидуална дължина за всяка жена. LadyStroker е мощен любовник, предлагащ 9 степенен ритъм, при който п..
329,00 лв. Без данък:329,00 лв.
Вибратор за G-точка Moka, вишневочервен Вибраторът Moka G-Vibe ще Ви впечатли със съблазнителния си цвят и изчистен луксозен дизайн. По него няма оребрение или допълнителни стимулатори, но много скоро ще се убедите, че това не е нужно. Извивката на тялото на вибратора и изтъпеният му връх са създад..
195,00 лв. Без данък:195,00 лв.
Отдайте се на този невероятен и голям вибратор. Неговите мощни вибрации ще разтърсят представите Ви за наслада и за пълно удовлетворение. Седемте различни пулсиращи режима, ще  Ви доставят желаното разнообразие. Избирайте по - мощни вибрации, ако искате да достигнете за кратко време до бурен оргазъм..
79,00 лв. Без данък:79,00 лв.
Tiani 3 е най-новата и подобрена версия на масажора за двойки на Lelo, спечелил най-големите награди и сърцата на почитателите на секс играчки. Той е пригоден да бъде носен от жените по време на секс, което доставя огромно удоволствие и на двамата участници в играта, като същевременно осигурява чуд..
539,00 лв. Без данък:539,00 лв.
Вибратор латекс "KING KONG" 31 см абсолютно отговаря на името си. Той е пълен аналог на половия член на това голямо и безгрижно същество, бродещо из джунглата. Кинг Конг е приблизително с височина от 20 метра и няколко стотици килограми тегло. Но определено това не впечатлява дамите. Най - забележит..
77,00 лв. Без данък:77,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от общо 97 резултата на (5 страници)