ПРОДУКТИ
Кошница

Условия за ползване на магазина

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Лардж Екомерс" ЕООД (наричан по-долу Lovebite.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн Lovebite.bg (наричани за краткост "сайт").

Тези условия обвързват всички потребители.

С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на Lovebite.bg (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".

ЛАРДЖ ЕКОМЕРС ЕООД
ЕИК 202775664
МОЛ: Александър Добринов
София, ул. „13 март" №1

 

РЕГИСТРАЦИЯ


Регистрацията на потребителски профил в Lovebite.bg не е задължителна, за да използвате сайта, да правите поръчки или да задавате въпроси посредством предоставените форми за попълване. За да използвате предимствата на потребителски профил в Lovebite.bg обаче, първо трябва да регистрирате такъв. С него ще получите възможност да извършвате по-лесно валидни заявки за закупуване на предлаганите в Lovebite.bg стоки, както и редица предимства като съхраняване на данни за доставката, удобен преглед на историята на минали поръчки, техния статус и съдържание, опция за запазване на продукти в списък с желания, за да следите по-лесно тяхната цена, да оставяте коментари в сайта, да се възползвате от специални промоционални предложения и т.н. При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ


Личните данни, които Lovebite.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Lovebite.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните, освен в случаите предвидени в действащото законодателство.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на Lovebite.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

ПОРЪЧКА
Поръчките се приемат на сайта 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. За да се генерира поръчка през сайта, не е задължително да регистрирате потребителски профил. Поръчването на определена/и от потребителя стока/и се извършва по няколко начина:

- чрез бутона "Купи" на определени страници в сайта. Този бутон добавя избрания продукт в потребителската количка, като след това потребителят има възможност да добави още продукти в нея или да продължи към завършване на поръчката. При завършване на поръчката, потребителят има възможност да прегледа продуктите, които е решил да закупи, техните цени и крайната сума за плащане, както и да се възползва от допълнително намаление, ако разполага с ваучер за отстъпка или друг промоционален код. Потребителят може да продължи поръчката с вече регистриран потребителски профил, да регистрира нов профил или само да попълни изискваните данни за платец и получател: имена, e-mail, телефон, адрес, както и да избере начина на плащане. След финализирането на поръчката и изпращане на така направената заявка, на посочения e-mail ще бъде изпратено потвърждение със записа на въведената информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и други) потребителят ще бъде уведомяван от оператор по е-майл или телефон, като статуса на текущата, както и на предишни поръчки, потребителят може да следите и от своя потребителски профил в Lovebite.bg, ако има такъв.
- по телефона - 0898588818 - Потребителят прави заявка за поръчка на посоченият телефон за избраните от него стоки, като предоставя на оператора на Lovebite.bg необходимите данни за извършване на доставката (име на получател, адрес на доставка и т.н.) и други специални изисквания за изпълнение на поръчката, ако има такива.
Поръчките и запитванията от страна на клиентите се обработват от операторите на Lovebite.bg в рамките на работното време, обявено в раздел Поръчка&Доставка

 

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА


Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка, ако тя е на стойност под 45 лв. Над тази стойност всички поръчки се доставят безплатно. Lovebite.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Lovebite.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Lovebite.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи по изпращане или приемане на стоките са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ


1. Плащане при доставка (наложен платеж): При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.
2. Плащане по банков път: Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Lovebite.bg банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.
3. Директно плащане с карти (MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron/Classic, Vpay и JCB). Заплащането се извършва чрез системата на Банка ДСК. При избор на този метод ще бъдете прехвърлени към системата на Банка ДСК, за да извършите плащането. При получаване на стоката не дължите заплащане на куриера.

 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА


Крайният потребител (физическо лице) има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Транспортните разходи при връщане на стоката от клиента към продавача са за сметка на клиента, като негово право е да избере с коя куриерска служба да изпрати пратката, в случай че е възпрепятстван да я донесе лично в офиса на магазина. Адресът на магазина е посочен в раздел Контакт

 

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ


При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

 

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА


Всички стоки, предлагани в Lovebite.bg, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

ПРОДУКТИ БЕЗ НАМАЛЕНИЕ

Lovebite.BG СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА НЕ ДАВА ОТСТЪПКА ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ПРОДУКТИ НА БАЗАТА НА ЦЕНОВАТА ПОЛИТИКА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ ИМ.

ПРОДУКТИ БЕЗ ОТСТЪПКИ СА СЪС СЛЕДНИТЕ КОДОВЕ:
LOVENSE002; LOVENSE003; DOMI; EDGE; OSCI; LOVENSE005; LOVENSE004; MAXLOVENSE;
 

НАСТОЯЩИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ СА ОБНОВЕНИ И ПУБЛИКУВАНИ КЪМ ДАТА 05-01-2021.