ПРОДУКТИ
Кошница

Рингове за пенис

Рингове за пенис

Ринговете и виброринговете представляват маншончета, които се поставят в основата на пениса. Чрез пристягането, което предизвикват, спомагат за удължаването на акта чрез забавяне на еякулацията и увеличаване на възбудата и ерекцията при мъжете. Същевременно по време на акта, дразнят клитора и чувствителната част около входа на вагината, механично или вибрирайки и действат възбуждащо и на жените.

Ето това е. Ако си мислите, че размерът е от значение, то походът към изкачването на върховете е пред вас. Съвършена кибер кожа, мека и кадифена на докосване, нежна и деликатна на усещане. Малцина знаят, че тази материя е създадена и разработена в американската правителствена агенция, наречена НАСА,..
89,00 лв. Без данък:89,00 лв.
Вибро силиконов пенис ринг "POWER CLIT" е един стилен, елегантен и луксозен продукт, който притежава допълнителна екстра – той е и уникален клитор стимулатор, разработен за повече удоволствие, което го превръща в основен аксесоар при любовната игра на всяка двойка.Изработен е от висококачествен сили..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Marc Dorcel Регулируем силиконов пенис пръстен Силиконовият пенис пръстен може да се използва за да подобри ерекцията по време на секс като се регулира, за да съвпадне за всеки размер. Голям плюс за мъжете са двете страни на пръстена, оребрена и гладка. Това осигурява разнообразие и отговаря на раз..
17,00 лв. Без данък:17,00 лв.
За по-дълготрайна и мощна ерекция, с която да доставите удоволствие и на себе си, и на своята партньорка, решението е просто - пенис ринг. Не всеки пенис ринг, обаче, може да изпълни своето предназначение така прекрасно, както рингът 50 Shades of Grey, затова трябва да се доверите на своите инстинкт..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Bootie ring е специално приспособление за смели и дръзки мъже. Представлява комбинация от пенис ринг и простатен масажор, за да бъде сексът изпълнен с още по-голямо удоволствие. Всеизвестно е, че простатният масаж повишава значително възбудата и силата на мъжкия оргазъм. Вече можете да имате всичко ..
95,00 лв. Без данък:95,00 лв.
Не един, не два, а цели 7 метални пръстена ще обхванат здраво пениса ви, запазвайки възбудата максимално дълго. Това е изящен фетиш аксесоар, който почитателите на еротичното наказание ще оценят по достойнство. Той може да се използва съвместно с кожения ни колан, като замени четирите броя рингове, ..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Регулируем двоен пенис пристегач "DAR" 17.8 см. е перфектен олекотен уред, разработен за повишаване на ерекцията и удължаване на половия акт. Преди да поставите пристегача, както е показно на изображението, овлажнете идеално члена си с лубрикант на водна основа. Регулируемият пенис пристегач, ще з..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Fifty Shades of Grey - Freed Steel Love Ring Freed Steel Love Ring е стоманен пенис ринг от серията Fifty Shades of Grey на британската марка Love Honey. Той излъчва сила и категоричност, а целта му е да ви помогне да удължите безкрайно сексуалното удоволствие. С достатъчно голям диаметър на отво..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Cock ring С пенис пристегача от серията Fifty Shades Of Grey любовната игра може да продължи безкрайно дълго, като в същото време позволи на всеки мъж да се представи на нужната висота. Загубата на ерекция по време на секс е проблем, с който се сблъскват мъже от всякаква възраст. Той може сериозн..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Този комплект пенис рингове с кожен колан е средство не само за еротична, но и за визуална наслада, което почитателите на доминантно-подчинените ролеви игри със сигурност ще оценят подобаващо. Това е перфектната комбинация между фетиш-аксесоар и средство за контрол на ерекцията. Металните пръстени с..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Престижната американска марка Doc Johnson ви предлага специален комплект пенис рингове, които се отличават от всичко, предлагано на пазара. На първо място Titanmen Cockring са много удобни за поставяне и сваляне, тъй като разполагат с двойка крилца, чрез които отворът се разширява достатъчно, така ч..
24,00 лв. Без данък:24,00 лв.
Вашата ерекция ще бъде точно толкова мощна, колкото искате, а освен това, ще трае толкова дълго, колкото вие и интимната ви половинка бихте очаквали. Силиконовите пристегачи за пенис и тестиси Cock and Ball, са специално създадени да повишат вашата самоувереност и да ви превърнат в обиграния любовни..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Пакетът от шест уникални силиконови халки означава, че може да експериментирате с вашия партньор и да откриете този, който най-много ви допада. Формите са различни - звездички, слънца, цветя... опитайте ги всичките. Еластичният и нежен силикон ще ви пасне до съвършенство. Това ще ви помогне да забав..
24,00 лв. Без данък:24,00 лв.
Тези супер разтегливи накрайници за пенис ще добавят необходимата щипка разнообразие във вашия сексуален живот. Всеки един от тях разполага с различно орелефяване и всеки един от тях ще ви стимулира по различен начин от останалите. Висококачественият материал ще ви позволи да го ползвате многократно..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Всеки добър любовник е станал такъв, защото дълго е тренирал върху себе си. А тренирайки с партньор напредъкът е още по-голям, също както и броят на оргазмите. Но тези митични конвулсии са мираж за някои хора – за тях са измислени любовните пръстени. Здравата ерекция е буквално на една ръка разстоян..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Mojo cock ringMojo cock ring е специално приспособление, предназначено да помогне на много мъже да се справят със своята неувереност и слабо представяне в леглото. Ако трудно постигате и лесно губите ерекция, или пък свършвате твърде бързо, този атрибут за двойки е всичко, от което се нуждаете. Той ..
25,00 лв. Без данък:25,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от общо 16 резултата на (1 страници)