ПРОДУКТИ
Кошница

Задържащи средства за мъже

Задържащи средства за мъже

Задържащите средства за мъже са козметични продукти, които действат на принципа на обезчувстването. По този начин те забавят еякулацията и удължават ерекцията. Най-силно действащите и ефикасни препарати са тези, под формата на спрей, защото се абсорбират много бързо от кожата и започват да действат след пет до десет минути. При нас може да откриете и задържащи кремове, хапчета и овлажняващи гелове със забавящ ефект.

Condom LONG LOVEТова са изключително надеждни презервативи, които удължават еякулацията със силата, с която го правят и задържащите спрейове. Ако при останалата козметика е необходимо да изчакате между 5 и 15 минути, за да започне да действа, то тук ефектът е почти мигновен. И гарантиран. И ако ви с..
1,50 лв. Без данък:1,50 лв.
Long Love - Sexwell Spray 30ml Задържащ спрей за мъже Long Love е интимен спрей от естествени растения изработен по-иновативна технология. Long Love е течност, която забавя еякулацията, удължава половият акт и подобрява ерекцията при силния пол. Следствие на природните си компоненти кръвообращени..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Задържащият гел "BULL POWER" забавя еякулацията при мъжете. Помага особено на тези, които работят под напрежение. Освен това повишава увереността при първия контакт. Нанесете го леко с масажиращи движения върху вашия пенис  5 - 10 минути преди половия акт. Ефектът от крема се формира на базата ..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Крем за уголемяване на пениса със забавящ еякулацията ефект
-15 %
Някои го обичат по-бързо и животински, а други обичат да действат бавно и постепенно. Именно за втората група хора е този крем, който спомага за отлагане на еякулацията. Както всички знаем, тя е определяща за удоволствието на партньорите в сексуалното изживяване. И кремът ще Ви помогне да я забавите..
42,00 лв. 35,70 лв. Без данък:35,70 лв.
Страдате ли от преждевременна еякулация? Искате ли да удължите продължителността на половия акт? BULL POWER е спрей за задържане на еякулацията с анестетичен ефект и е вашето тайно средство за по-дълги интимни сесии. Достатъчно е само да го напръскате върху най-важния си инструмент - пениса /главата..
38,00 лв. Без данък:38,00 лв.
За да правите секс толкова колкото Ви харесва понякога е нужно да отложите изпразването. Това не е никакъв проблем, ако използвате DARK HORSE. Той е спрей за намаляване на чувствителността на пениса, за да удължите удоволствието при полов акт и да отложите еякулацията. Продуктът осигурява допълнител..
34,00 лв. Без данък:34,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)