ПРОДУКТИ
Кошница

Sextoys.bg вече е Lovebite.bg

Задържащи средства за мъже

Задържащи средства за мъже

Задържащите средства за мъже са козметични продукти, които действат на принципа на обезчувстването. По този начин те забавят еякулацията и удължават ерекцията. Най-силно действащите и ефикасни препарати са тези, под формата на спрей, защото се абсорбират много бързо от кожата и започват да действат след пет до десет минути. При нас може да откриете и задържащи кремове, хапчета и овлажняващи гелове със забавящ ефект.

Задържащият гел "BULL POWER" забавя еякулацията при мъжете. Помага особено на тези, които работят под напрежение. Освен това повишава увереността при първия контакт. Нанесете го леко с масажиращи движения върху вашия пенис  5 - 10 минути преди половия акт. Ефектът от крема се формира на базата ..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Специално създаден лубрикант, за да увеличава удоволствието от секса и намали риска от преждевременна еякулация. Насладете се на едно непрестанно и незабравимо изживяване. И бъдете сигурни - Joj Drops Delay е тук, за да Ви помогне! - Съвместим с всички видове презервативи - Бързо действие - Сигур..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Спрей "Pjur Med Pro Long" представлява медицински продукт за забавяне на еякулацията, който не съдържа лидокаин. Изцяло натуралните съставки гарантират напълно безопасната му употреба, толкова често, колкото Ви е нужно. Този малък помощник ще е винаги с вас, за да Ви помага да удължите времето на се..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Задържащ спрей "RHINO" за задържане на еякулацията е разработен по-стандартна формула, с доказано действие и ефект при справяне с преждевременната еякулация. Желаете да удължите колкото се може по-дълго половия си акт и  да доставите пълно удоволствие на партньорката си? Този продукт е изцяло з..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Long Love - Sexwell Spray 30ml Задържащ спрей за мъже Long Love е интимен спрей от естествени растения изработен по-иновативна технология. Long Love е течност, която забавя еякулацията, удължава половият акт и подобрява ерекцията при силния пол. Следствие на природните си компоненти кръвообращениет..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Крем за задържане "ERECTA EXTEND" 40 ml е изработен по френска технология и е разработен да регулира и понижава чувствителността на фалоса по време на сексуална възбуда или полов акт. При неговата употреба, сексуалната издръжливост при мъжа продължава доста дълго. Продуктът е абсолютно безвреден, те..
27,00 лв. Без данък:27,00 лв.
Condom LONG LOVEТова са изключително надеждни презервативи, които удължават еякулацията със силата, с която го правят и задържащите спрейове. Ако при останалата козметика е необходимо да изчакате между 5 и 15 минути, за да започне да действа, то тук ефектът е почти мигновен. И гарантиран. И ако ви с..
1,50 лв. Без данък:1,50 лв.
Спрей за задържане "DELAY" 50 мл. е охлаждаща течност, която понижава чувствителността на пениса при допир и задържа ерекцията по-дълго, увеличавайки времетраенето на половия акт. Продуктът е само за външна употреба, като се нанася върху зоната на гениталите. Той е дерматологично и клинично тестван,..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Идеалното допълнение към сексуалния акт - SHOTS отлага идването на еякулацията и Ви дава възможност да се насладите на по-дълго и по-здраво чукане. Подходящ за достигане до по-интензивни усещания по време на анален секс или при по-продължителен вагинален секс. Това е продукт, който всеки мъж трябва ..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Някои неща в живота трябва да стават веднага-като ерекцията. Други неща обаче трябва да продължат по-дълго - като задържането на идващия оргазъм. За удължаването на половия акт няма по-добро нещо от задържащия гел. Слага се директно върху пениса, за да задейства магията, която действа 15 минути. Тог..
42,00 лв. Без данък:42,00 лв.
Страдате ли от преждевременна еякулация? Искате ли да удължите продължителността на половия акт? BULL POWER е спрей за задържане на еякулацията с анестетичен ефект и е вашето тайно средство за по-дълги интимни сесии. Достатъчно е само да го напръскате върху най-важния си инструмент - пениса /главата..
33,00 лв. Без данък:33,00 лв.
За да правите секс толкова колкото Ви харесва понякога е нужно да отложите изпразването. Това не е никакъв проблем, ако използвате DARK HORSE. Той е спрей за намаляване на чувствителността на пениса, за да удължите удоволствието при полов акт и да отложите еякулацията. Продуктът осигурява допълнител..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Напръскайте няколко пъти главата на вашия пенис и масажарийте. Изчакайте няколко секунди, докато усетите намалена чувствителност и тогава вече може да докажете вашата мощ. Вашите притеснения са вече минало.Количество: 25 мл..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Сексът е неповторимо занимание, което може да практикувате където искате (с малки изключения). Докато някои са по-свенливи и традиционно предпочитат спалнята, други са по-похотливи и авантюристично настроени. Обикновено това са мъже, които търсят прилив на адреналин и им харесва да експериментират с..
22,00 лв. Без данък:22,00 лв.
От скоро имате нова приятелка и твърде бързо стигате до края, а тя е недоволна. Или отдавна имате жена, с която обичате да експериментирате, но все не успявате да задържите еякулацията. Няма проблем - преждевременната еякулация може да се отложи с крем като този. Освен това той може да направи пенис..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Някои го обичат по-бързо и животински, а други обичат да действат бавно и постепенно. Именно за втората група хора е този крем, който спомага за отлагане на еякулацията. Както всички знаем, тя е определяща за удоволствието на партньорите в сексуалното изживяване. И кремът ще Ви помогне да я забавите..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Показани са от 1 до 16 от общо 16 резултата на (1 страници)