ПРОДУКТИ
Кошница

Задържащи средства за мъже

Задържащи средства за мъже

Задържащите средства за мъже са козметични продукти, които действат на принципа на обезчувстването. По този начин те забавят еякулацията и удължават ерекцията. Най-силно действащите и ефикасни препарати са тези, под формата на спрей, защото се абсорбират много бързо от кожата и започват да действат след пет до десет минути. При нас може да откриете и задържащи кремове, хапчета и овлажняващи гелове със забавящ ефект.

Задържащият гел "BULL POWER" забавя еякулацията при мъжете. Помага особено на тези, които работят под напрежение. Освен това повишава увереността при първия контакт. Нанесете го леко с масажиращи движения върху вашия пенис  5 - 10 минути преди половия акт. Ефектът от крема се формира на базата ..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Специално създаден лубрикант, за да увеличава удоволствието от секса и намали риска от преждевременна еякулация. Насладете се на едно непрестанно и незабравимо изживяване. И бъдете сигурни - Joj Drops Delay е тук, за да Ви помогне! - Съвместим с всички видове презервативи - Бързо действие - Сигур..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Задържащият спрей "EROS ACTION 101" 30 мл. е освежаващ продукт за дълго и интензивно удоволствие! Искате ли максимално да се насладите на любовният акт? "EROS ACTION 101" е специално разработен за тази цел. В допълнение, той ви осигурява по-добро качество на ерекцията, като не губите чувствителност...
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Задържащ спрей "JOY DROPS DELAY" 50 мл. е разработен за намаляване чувствителността на пениса и удължаване на интимния акт. Той предотвратява бързата и преждевременна еякулация. Ако имате нужда от продължителен и чувствен секс, сега можете да го постигнете. Така не само вие ще сте доволни, но и ваша..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Спрей "Pjur Med Pro Long" представлява медицински продукт за забавяне на еякулацията, който не съдържа лидокаин. Изцяло натуралните съставки гарантират напълно безопасната му употреба, толкова често, колкото Ви е нужно. Този малък помощник ще е винаги с вас, за да Ви помага да удължите времето на се..
44,00 лв. Без данък:44,00 лв.
Задържащ спрей "RHINO" за задържане на еякулацията е разработен по-стандартна формула, с доказано действие и ефект при справяне с преждевременната еякулация. Желаете да удължите колкото се може по-дълго половия си акт и  да доставите пълно удоволствие на партньорката си? Този продукт е изцяло за вас..
35,00 лв. Без данък:35,00 лв.
Long Love - Sexwell Spray 30ml Задържащ спрей за мъже Long Love е интимен спрей от естествени растения изработен по-иновативна технология. Long Love е течност, която забавя еякулацията, удължава половият акт и подобрява ерекцията при силния пол. Следствие на природните си компоненти кръвообращениет..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Крем за задържане "ERECTA EXTEND" 40 ml е изработен по френска технология и е разработен да регулира и понижава чувствителността на фалоса по време на сексуална възбуда или полов акт. При неговата употреба, сексуалната издръжливост при мъжа продължава доста дълго. Продуктът е абсолютно безвреден, те..
27,00 лв. Без данък:27,00 лв.
Condom LONG LOVEТова са изключително надеждни презервативи, които удължават еякулацията със силата, с която го правят и задържащите спрейове. Ако при останалата козметика е необходимо да изчакате между 5 и 15 минути, за да започне да действа, то тук ефектът е почти мигновен. И гарантиран. И ако ви с..
1,50 лв. Без данък:1,50 лв.
Спрей за задържане "DELAY" 50 мл. е охлаждаща течност, която понижава чувствителността на пениса при допир и задържа ерекцията по-дълго, увеличавайки времетраенето на половия акт. Продуктът е само за външна употреба, като се нанася върху зоната на гениталите. Той е дерматологично и клинично тестван,..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Страдате ли от преждевременна еякулация? Искате ли да удължите продължителността на половия акт? BULL POWER е спрей за задържане на еякулацията с анестетичен ефект и е вашето тайно средство за по-дълги интимни сесии. Достатъчно е само да го напръскате върху най-важния си инструмент - пениса /главата..
33,00 лв. Без данък:33,00 лв.
За да правите секс толкова колкото Ви харесва понякога е нужно да отложите изпразването. Това не е никакъв проблем, ако използвате DARK HORSE. Той е спрей за намаляване на чувствителността на пениса, за да удължите удоволствието при полов акт и да отложите еякулацията. Продуктът осигурява допълнител..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Ако кулминацията при вас настъпва твърде бързо, имате възможност да отложите оргазма до момента, в който съзнателно решите, че сте готови. Задържащият спрей за мъже "ERO" ви дава възможност да задоволите интимната си половинка, а с това и да повишите своята увереност в сексуалните си възможности.Про..
32,00 лв. Без данък:32,00 лв.
Напръскайте няколко пъти главата на вашия пенис и масажарийте. Изчакайте няколко секунди, докато усетите намалена чувствителност и тогава вече може да докажете вашата мощ. Вашите притеснения са вече минало.Количество: 25 мл..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Сексът е неповторимо занимание, което може да практикувате където искате (с малки изключения). Докато някои са по-свенливи и традиционно предпочитат спалнята, други са по-похотливи и авантюристично настроени. Обикновено това са мъже, които търсят прилив на адреналин и им харесва да експериментират с..
22,00 лв. Без данък:22,00 лв.
От скоро имате нова приятелка и твърде бързо стигате до края, а тя е недоволна. Или отдавна имате жена, с която обичате да експериментирате, но все не успявате да задържите еякулацията. Няма проблем - преждевременната еякулация може да се отложи с крем като този. Освен това той може да направи пенис..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Показани са от 1 до 16 от общо 16 резултата на (1 страници)