ПРОДУКТИ
Кошница

Презервативи

Презервативи

Освен голямо разнообразие от релефни, цветни и ароматни презервативи, при нас има налични най-различни размери. По-големите, огромните и по-малките "гумички" гарантират, че всеки може да си купи по мярка тези, които биха гарантирали удобство при вълнуващите преживявания.

Condom LONG LOVEТова са изключително надеждни презервативи, които удължават еякулацията със силата, с която го правят и задържащите спрейове. Ако при останалата козметика е необходимо да изчакате между 5 и 15 минути, за да започне да действа, то тук ефектът е почти мигновен. И гарантиран. И ако ви с..
1,50 лв. Без данък:1,50 лв.
3 бр. специално заздравени презервативи "AMOR". За по-сигурно проникване. Без опасност от нежелано пробиване или изхабяване. Презервативи "AMOR STRONG" в опаковката има 3 бр. специални латексни кондома. Те са не само против нежелано забременяване, но и за по-голяма надеждност против венерически бол..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Презервативи "AMOR COLOR" 3 бр. цветни и ароматизирани кондома. За да разтворите опаковката, скъсайте фолиото от едната страна, където е отбелязано и извадете кондома внимателно. Не отваряйте пакетчето със зъби или с нож, защото така може да нараните презерватива. Презервативите са надеждни, но мога..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
3 бр. загряващи и възбуждащи презервативи "AMOR". Бъдете винаги на линия, за горещи секс приключения. За да премахнете опаковката, свалете фолиото от едната страна, където е маркирано и извадете кондома. Не се опитвайте със зъби или с нож, да свалите опаковката, защото така може да нараните кондома..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
3 бр. презервативи "AMOR" специално селектиран микс. Бъдете винаги готови, за предпочитанията на вашата половинка. 1 бр. кръгово оребрен. 1 бр. с шипчета, 1 бр. оребрен + шипчета. Преди всеки интимен акт ползвайте нов презерватив задължително. Винаги ползвайте кондомите само по един път.Не ги носе..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Презервативи "AMOR NATURE" 3 бр. са висококачественни кондоми , произведени от хипоалергеннен латекс. В опаковката има три броя. Имайте предвид, че презервативите са един от най-сигурните методи за избягване на болести, предавани при интимен акт. Почти  в 99% от случаите, кондомите спират угрозата о..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Мечтаете за презервативи, с които да наелектризирате атмосферата преди интимния си акт? Сега на Ваше разположение са тези светещи в тъмното, с неонов цвят кондоми на марката 'Амор'. Изработени са от висококачествена и натурална латексова гума, притежават универсален размер, гладка повърхност и допъл..
4,50 лв. Без данък:4,50 лв.
Презервативи "AMOR THIN" 3 бр. са тънки, еластични, прозрачни, без аромат и напълно безвредни. Произведени от финен латекс, за реално усещане и наслада по време на полов акт. Те са удачни за всякакъв размер фалос, поради своята ергономичност. Стилни, елегантни и компактни могат да бъдат навсякъде и ..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Презервативи "AMOR WILD LOVE" 3 бр. релефни презервативи с шипчета са за употреба при интимен акт. Кондомите са разработени за употреба предимно при вагинален интимен акт, при друг вид ползване е възможно той да се скъса и да повиши опасността от оставането му вътре в отверстието.Ако сте провели сек..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Презервативи "AMOR XXL" 3 бр. са предназначени за истински атлети в леглото. Този невероятен размер ще даде възможност на всеки един Казанова с „голям меч“ да се чувства комфортно по време на полов акт. Кондома е медицински тестван, безцветен, с допълнително овлажнение, гладък и е доказана неговата ..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Презервативи "AMOR YOUNG" 3 бр. са като паяжина, но издръжливи и еластични, те са прозрачни на цвят, без аромат и изцяло безвредни. Произведени от финен силиконов полимер, те са създадени за истинско усещане и удоволствие по време на полов акт. Те подобават на всякакъв размер пенис, поради своята ра..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Презервативи "MY SIZE" 3 бр. 49 мм. за пениси 10 см. "My Size" са страхотни презервативи, които перфектно ще паснат на пениси с обиколка от 10 см и дължина до 16 см. Изработени са от латекс, изключително гладки и с високо качество и надеждност. Тези презервативи са минали през лазерно тестване, за ..
6,00 лв. Без данък:6,00 лв.
Презервативи "MY SIZE" 3 бр. 53 мм. са произведени за пениси с обиколка 11 – 12 см и дължина до 18 см. Повече от необходимо е да откриете вашия размер, защото идеално пасващият ви презерватив  намалява риска от падане, скъсване и стягане, когато е в действие. Той винаги е една надеждност при ин..
6,00 лв. Без данък:6,00 лв.
Презервативи "MY SIZE" 3 бр. 57 мм. са създадени за пениси с обиколка 11,5 – 12 см и дължина до 18 см. Това са утвърдена марка презервативи, произведени в Германия, с които всеки един интимен момент ще посрещнете с наслада. Те са съобразени с постоянното търсене и изискване за надеждност, здравина и..
6,00 лв. Без данък:6,00 лв.
Презервативи "MY SIZE" 3 бр. 60 мм. са създадени за пениси с обиколка 12 - 13 см и дължина до 19,3 см. Това са доказана марка презервативи, с немско качество, с които всеки един интимен миг ще посрещнете без притеснение. Те са изработени съобразно търсенето и нуждата от сигурност, здравина и еластич..
6,00 лв. Без данък:6,00 лв.
Презервативи "MY SIZE" 3 бр. 64 мм. за създадени за пениси с обиколка 13 – 14 см и дължина до 22 см. Така перфектно прилягащият се кондом намалява до минимум риска от падане, скъсване или стягане, когато е в действие. Затова задължително вземете точния за вас размер. ..
6,00 лв. Без данък:6,00 лв.
Презервативи "MY SIZE" 3 бр. 69 мм. са създадени по дизайнерски проект и по точен размер на мъжкото достойнство. Той приляга идеално на пенис с обиколка от 14 до 15 см и дължина до 22 см. Така чудесно пасващият ви кондом намалява до минимум риска от падане, скъсване и стягане при употреба. ..
6,00 лв. Без данък:6,00 лв.
My.Size Condoms 47Материал: ЛатексЦвят: ПрозраченДължина: 16cm.Диаметър: 3cm.В опаковка: 1бр.Производител: Sexwell Sexshop..
2,90 лв. Без данък:2,90 лв.
My.Size Condoms 49Материал: ЛатексЦвят: ПрозраченДължина: 16.3cm.Диаметър: 3.1cm.В опаковка: 1бр.Производител: Sexwell Sexshop..
2,90 лв. Без данък:2,90 лв.
My.Size Condoms 60 Материал: ЛатексЦвят: ПрозраченДължина: 19.3cm.Диаметър: 3.8cm.В опаковка: 1бр.Производител: Sexwell Sexshop..
2,90 лв. Без данък:2,90 лв.
Показани са от 1 до 20 от общо 28 резултата на (2 страници)