ПРОДУКТИ
Кошница

Презервативи

Презервативи

Освен голямо разнообразие от релефни, цветни и ароматни презервативи, при нас има налични най-различни размери. По-големите, огромните и по-малките "гумички" гарантират, че всеки може да си купи по мярка тези, които биха гарантирали удобство при вълнуващите преживявания.

Condom LONG LOVEТова са изключително надеждни презервативи, които удължават еякулацията със силата, с която го правят и задържащите спрейове. Ако при останалата козметика е необходимо да изчакате между 5 и 15 минути, за да започне да действа, то тук ефектът е почти мигновен. И гарантиран. И ако ви с..
1,50 лв. Без данък:1,50 лв.
Презервативи "MY SIZE" 3 бр. 49 мм. за пениси 10 см. "My Size" са страхотни презервативи, които перфектно ще паснат на пениси с обиколка от 10 см и дължина до 16 см. Изработени са от латекс, изключително гладки и с високо качество и надеждност. Тези презервативи са минали през лазерно тестване, за ..
6,00 лв. Без данък:6,00 лв.
Мечтаете за презервативи, с които да наелектризирате атмосферата преди интимния си акт? Сега на Ваше разположение са тези светещи в тъмното, с неонов цвят кондоми на марката 'Амор'. Изработени са от висококачествена и натурална латексова гума, притежават универсален размер, гладка повърхност и допъл..
9,90 лв. Без данък:9,90 лв.
3 бр. загряващи и възбуждащи презервативи "AMOR". Бъдете винаги на линия, за горещи секс приключения. За да премахнете опаковката, свалете фолиото от едната страна, където е маркирано и извадете кондома. Не се опитвайте със зъби или с нож, да свалите опаковката, защото така може да нараните кондома..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Презервативи "AMOR COLOR" 3 бр. цветни и ароматизирани кондома. За да разтворите опаковката, скъсайте фолиото от едната страна, където е отбелязано и извадете кондома внимателно. Не отваряйте пакетчето със зъби или с нож, защото така може да нараните презерватива. Презервативите са надеждни, но мога..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
3 бр. специално заздравени презервативи "AMOR". За по-сигурно проникване. Без опасност от нежелано пробиване или изхабяване. Презервативи "AMOR STRONG" в опаковката има 3 бр. специални латексни кондома. Те са не само против нежелано забременяване, но и за по-голяма надеждност против венерически бол..
5,90 лв. Без данък:5,90 лв.
Презервативи "AMOR THIN" 3 бр. са тънки, еластични, прозрачни, без аромат и напълно безвредни. Произведени от финен латекс, за реално усещане и наслада по време на полов акт. Те са удачни за всякакъв размер фалос, поради своята ергономичност. Стилни, елегантни и компактни могат да бъдат навсякъде и ..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Презервативи "AMOR WILD LOVE" 3 бр. релефни презервативи с шипчета са за употреба при интимен акт. Кондомите са разработени за употреба предимно при вагинален интимен акт, при друг вид ползване е възможно той да се скъса и да повиши опасността от оставането му вътре в отверстието.Ако сте провели сек..
5,90 лв. Без данък:5,90 лв.
Презервативи "MY SIZE" 3 бр. 57 мм. са създадени за пениси с обиколка 11,5 – 12 см и дължина до 18 см. Това са утвърдена марка презервативи, произведени в Германия, с които всеки един интимен момент ще посрещнете с наслада. Те са съобразени с постоянното търсене и изискване за надеждност, здравина и..
6,00 лв. Без данък:6,00 лв.
My.Size Condoms 49Материал: ЛатексЦвят: ПрозраченДължина: 16.3cm.Диаметър: 3.1cm.В опаковка: 1бр.Производител: Sexwell Sexshop..
2,90 лв. Без данък:2,90 лв.
My.Size Condoms 47Материал: ЛатексЦвят: ПрозраченДължина: 16cm.Диаметър: 3cm.В опаковка: 1бр.Производител: Sexwell Sexshop..
2,90 лв. Без данък:2,90 лв.
My.Size Condoms 69Материал: ЛатексЦвят: ПрозраченДължина: 22.3cm.Диаметър: 4.4cm.В опаковка: 1бр.Производител: Sexwell Sexshop..
2,90 лв. Без данък:2,90 лв.
My.Size Condoms 64Материал: ЛатексЦвят: ПрозраченДължина: 22.3cm.Диаметър: 4.1cm.В опаковка: 1бр.Производител: Sexwell Sexshop..
2,90 лв. Без данък:2,90 лв.
My.Size Condoms 60 Материал: ЛатексЦвят: ПрозраченДължина: 19.3cm.Диаметър: 3.8cm.В опаковка: 1бр.Производител: Sexwell Sexshop..
2,90 лв. Без данък:2,90 лв.
3 бр. презервативи "AMOR" специално селектиран микс. Бъдете винаги готови, за предпочитанията на вашата половинка. 1 бр. кръгово оребрен. 1 бр. с шипчета, 1 бр. оребрен + шипчета. Преди всеки интимен акт ползвайте нов презерватив задължително. Винаги ползвайте кондомите само по един път.Не ги носе..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Презервативи "AMOR YOUNG" 3 бр. са като паяжина, но издръжливи и еластични, те са прозрачни на цвят, без аромат и изцяло безвредни. Произведени от финен силиконов полимер, те са създадени за истинско усещане и удоволствие по време на полов акт. Те подобават на всякакъв размер пенис, поради своята ра..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Презервативи "AMOR NATURE" 3 бр. са висококачественни кондоми , произведени от хипоалергеннен латекс. В опаковката има три броя. Имайте предвид, че презервативите са един от най-сигурните методи за избягване на болести, предавани при интимен акт. Почти  в 99% от случаите, кондомите спират угрозата о..
3,00 лв. Без данък:3,00 лв.
Широчината на този презерватив е 54 мм, което го прави удобен за почти всички размери. Най-важното е, че нямат миризма на латекс и са изключително здрави. Направени са от тънък, почти копринен латекс. Извършените многобройни тестове отговарят на европейските стандарти, както и на Британския институт..
1,00 лв. Без данък:1,00 лв.
Изключително здрави презервативи, които нямат миризма на латекс. Произведени от фина материя с копринено усещане. Извършените са многобройни тестове, които отговарят на европейските стандарти, както и на Британския институт по стандартизация (BSI).      ..
30,00 лв. Без данък:30,00 лв.
Размер 54 мм. Изключително здрави и същевременно тънки за максимално усещане. Многобройни тестове за качество, които отговарят на европейските стандарти и на Британския институт по стандартизация (BSI).Цената е за един брой...
1,00 лв. Без данък:1,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от общо 20 резултата на (1 страници)