ПРОДУКТИ
Кошница

Интимни почистващи лосиони

Интимни почистващи лосиони

Почистващите лосиони са направени от безвредни компоненти, които обаче безмилостно убиват всички микроорганизми, "живеещи" върху вашия вибратор. С няколко напръсквания ще сте сигурни и спокойни, че "работникът" е стерилен и готов за следващата употреба.

Искате ли латексовото ви облекло да блести ослепително и да е предизвикателно, както когато сте го купили? Не се колебайте и вземете спрея за почистване и полиране на латексови дрехи и аксесоари на Sharon Sloane. Той ще направи дрехата Ви неустоима! Предназначение: За почистване и придаване на бл..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Ако използвате много и различни секс играчки, трябва да сте наясно, че добрата им поддръжка е от ключово значение за това да ги използвате по-дълго време. Спреят CleanWell не съдържа алкохол. Подходящ е за почистване на всички видове секс играчки и няма да увреди материалите, от които са направе..
15,00 лв. Без данък:15,00 лв.
Cobeco Toycleaner е почистващ спрей за секс играчки с аромат на лимон. Разработен специално за поддържане на отлична хигиена, този почистващ препарат се справя успешно с всички познати бактерии, без в същото време да оставя неприятна миризма и да дразни кожата, посредством контакт с обработените игр..
25,00 лв. Без данък:25,00 лв.
All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 100 mlEros е готов за употреба почистващ препарат под формата на спрей, съвместим с всички видове секс играчки. Благодарение на неговата „alcohol-free”  композиция, ще можете да почиствате дори най-деликатните материали без риск да ги повредите и направит..
20,00 лв. Без данък:20,00 лв.
CleanerFoaming Toy Cleaner е антибактериална почистваща пяна на американската марка Wicked. Тя ще се погрижи за чистотата на любимите ви секс играчки, оставайки деликатна към скъпите материали, но безпощадна към всички микроби. Пяната е със специална веган и PETA сертифицирана формула, а освен това ..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата на (1 страници)