ПРОДУКТИ
Кошница

Парфюми с феромони

Парфюми с феромони

Феромоните се отделят от жлези находящи се под мишницата и гениталиите на биологичните единици. След като се освободят във въздуха, те се усещат от нежните рецептори на обонянието, които пренасят възбуждащ импулс в кората на мозъка. Половите феромони са важен инструмент за еротично привличане и общуване у всички биологични единици. Попаднали един път във външна среда, те действат на подсъзнанието на човека, възбуждайки неговото либидо и нагон. Тези феромони нямат отявлен аромат, но действат на рецепторите на вомероназалния орган, намираш се в носната кухина, от там и на функциите на половото желание, готовност и емоции.

Силен женски феромонен парфюм с чудесен аромат, който благодарение на своите съставки привлича мъжете и ги предразполага към интимности. TABOO LIBERTIN е гаранцията за успех на всяка дама! Ефект на спрея: Учените отдавна са доказали, че феромоните предизвикват сексуално привличане. Феро..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Ако сте несигурен във възможностите си да привлечете женското сексуално внимание, или искате да подсилите привлекателността си спрямо дамите, то този спрей с феромони е отличен избор. Той съдържа синтезирани феромони, които, подобно на хормоните, въздействат на останалите хора. В случая въздейст..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Мъжки феромомен парфюм "HYPNO LOVE" 50 мл. е продукт, с който ще привлечете всяка една дама. Очаровайте нежния пол с този силен мъжки феромонен аромат, който следствие на своите компоненти привлича дамите и повишава тяхното либидо. HYPNO LOVE е гаранцията за успех на всеки един мачо! Отдавна учените..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Мъжки феромонен парфюм "SMAK" е концентрат, който значително увеличава мъжката сексуална привлекателност. Парфюмът е разработен за тези, които желаят бърз и безотказен ефект! Това е един магнит за привличане на жени! Определено той ще повиши увереността и вашето влияние сред окръжаващите ви. Само дв..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
SXS femme pheromone 14ml Феромонен парфюм за хетеро — жени 14 мл. SXS е за богини, които желаят да омаят всеки мъж. Сексуалното привличане между половете се осъществява чрез определени аромати. Те активизират желанието за интимен контакт, независимо дали обекта е от вашия пол или срещуположният. SX..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Ако понякога не ви е достигало съвсем малко, за да успеете да съблазните някоя красива жена, то този феромонен парфюм ще ви помогне да направите това. Великолепният му аромат, съчетан с почти вълшебната му сила, ще ви даде възможността да бъдете привлекателна мишена за много нежни половинки. Напръск..
22,00 лв. Без данък:22,00 лв.
Великолепен и неустоим аромат, съчетан с магията на феромоните, ще превърне вашата бизнес среща или любовна в истинско приключение и успех. Феромоните ще подействат на подсъзнателно ниво, а това е гаранция за успех. Но, ако искате да задържите и надградите успехите досега, ще тряба да поработите и в..
44,00 лв. Без данък:44,00 лв.
Ако не искате жената срещу вас да се усъмни дори и най – малко във вас или вашия парфюм, то това е продуктът, който търсите. Може спокойно да го съчетаете с любимия си парфюм и същевременно да бъдете неустоим и привлекателен. Този феромонен парфюм няма аромат, а същевременно съдържа така безценните ..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Прекрасен и съдържателен парфюм с феромони за мъже, с нова подобрена формула. Малка и дискретна опаковка, която може да бъде с вас в най – важните моменти, през които преминавате. Някоколко напръсквания по врата и китките са достатъчни, за да разнесете аромата и магията на феромоните.    Произ..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Мили дами, пред вас стои балансирана комбинация от съставки, които в съчетание с неустоимия аромат, ще накарат мъжката половина да полудее. Няма да навлизаме в научните доказателства за феромоните и тяхното въздействие, но само ще отбележим, че имат невидимо влияние, което действа несъзнателно, прив..
22,00 лв. Без данък:22,00 лв.
Феромоните вече отдавна са доказали въздействието си върху противоположния пол. Сега имате възможността да усетите силата на "SXS FEMME". Феромонен парфюм под формата на писалка. Дисктретен, незабележим, но същевременно неотразим. Напръскайте в областта на врата и китките и оставете магията да дейст..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Представяме ви писалка, която вместо да разписва документи и договори, разпръсква обаяние. Това е мъжки феромонен парфюм с вълшебно действие, прикрит под интересна форма. Ако жената срещу вас има и малки колебания, то след намесата на ''SXS UOMO'' напълно ще изчезнат. Просто напръскайте по врата и к..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Количество: 15 мл..
23,00 лв. Без данък:23,00 лв.
Сега можете да увеличите своето обаяние за една успешна среща, била тя бизнес или романтична. Парфюмът съдържа:  – Sensfeel - съставка, която повишава вашата привлекателност чрез стимулиране на производството на собствени феромони.   – CBD – съставка, която има силен противовъзпалителен и у..
55,00 лв. Без данък:55,00 лв.
Показани са от 1 до 14 от общо 14 резултата на (1 страници)