ПРОДУКТИ
Кошница

Sextoys.bg вече е Lovebite.bg

Парфюми с феромони

Парфюми с феромони

Феромоните се отделят от жлези находящи се под мишницата и гениталиите на биологичните единици. След като се освободят във въздуха, те се усещат от нежните рецептори на обонянието, които пренасят възбуждащ импулс в кората на мозъка. Половите феромони са важен инструмент за еротично привличане и общуване у всички биологични единици. Попаднали един път във външна среда, те действат на подсъзнанието на човека, възбуждайки неговото либидо и нагон. Тези феромони нямат отявлен аромат, но действат на рецепторите на вомероназалния орган, намираш се в носната кухина, от там и на функциите на половото желание, готовност и емоции.

Мъжки феромонен парфюм "SMAK" е концентрат, който значително увеличава мъжката сексуална привлекателност. Парфюмът е разработен за тези, които желаят бърз и безотказен ефект! Това е един магнит за привличане на жени! Определено той ще повиши увереността и вашето влияние сред окръжаващите ви. Само дв..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
SXS femme pheromone 14ml Феромонен парфюм за хетеро — жени 14 мл. SXS е за богини, които желаят да омаят всеки мъж. Сексуалното привличане между половете се осъществява чрез определени аромати. Те активизират желанието за интимен контакт, независимо дали обекта е от вашия пол или срещуположният. SX..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
SXS uomo pheromone 14ml Феромонен парфюм възбуждащ жените.Привличането между половете, както при животните, така и при хората е нещо съвсем естествено. Сексуалното притегляне между мъжките и женските индивиди предимно се дължи на феромоните. Те са телесен секрет излъчващ се от всеки един биологичен..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Количество: 5 мл..
22,00 лв. Без данък:22,00 лв.
Ако понякога не ви е достигало съвсем малко, за да успеете да съблазните някоя красива жена, то този феромонен парфюм ще ви помогне да направите това. Великолепният му аромат, съчетан с почти вълшебната му сила, ще ви даде възможността да бъдете привлекателна мишена за много нежни половинки. Напръск..
22,00 лв. Без данък:22,00 лв.
Мили дами, пред вас стои балансирана комбинация от съставки, които в съчетание с неустоимия аромат, ще накарат мъжката половина да полудее. Няма да навлизаме в научните доказателства за феромоните и тяхното въздействие, но само ще отбележим, че имат невидимо влияние, което действа несъзнателно, прив..
22,00 лв. Без данък:22,00 лв.
Феромоните вече отдавна са доказали въздействието си върху противоположния пол. Сега имате възможността да усетите силата на "SXS FEMME". Феромонен парфюм под формата на писалка. Дисктретен, незабележим, но същевременно неотразим. Напръскайте в областта на врата и китките и оставете магията да дейст..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Представяме ви писалка, която вместо да разписва документи и договори, разпръсква обаяние. Това е мъжки феромонен парфюм с вълшебно действие, прикрит под интересна форма. Ако жената срещу вас има и малки колебания, то след намесата на ''SXS UOMO'' напълно ще изчезнат. Просто напръскайте по врата и к..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Количество: 15 мл..
23,00 лв. Без данък:23,00 лв.
Показани са от 1 до 9 от общо 9 резултата на (1 страници)