ПРОДУКТИ
Кошница

Парфюми с феромони

Парфюми с феромони

Феромоните се отделят от жлези находящи се под мишницата и гениталиите на биологичните единици. След като се освободят във въздуха, те се усещат от нежните рецептори на обонянието, които пренасят възбуждащ импулс в кората на мозъка. Половите феромони са важен инструмент за еротично привличане и общуване у всички биологични единици. Попаднали един път във външна среда, те действат на подсъзнанието на човека, възбуждайки неговото либидо и нагон. Тези феромони нямат отявлен аромат, но действат на рецепторите на вомероназалния орган, намираш се в носната кухина, от там и на функциите на половото желание, готовност и емоции.

Феромонен парфюм за жени писалка "SXS"
-15 %
Феромоните вече отдавна са доказали въздействието си върху противоположния пол. Сега имате възможността да усетите силата на "SXS FEMME". Феромонен парфюм под формата на писалка. Дисктретен, незабележим, но същевременно неотразим. Напръскайте в областта на врата и китките и оставете магията да дейст..
19,00 лв. 16,15 лв. Без данък:16,15 лв.
Феромонен парфюм за мъже писалка ''SXS''
-15 %
Представяме ви писалка, която вместо да разписва документи и договори, разпръсква обаяние. Това е мъжки феромонен парфюм с вълшебно действие, прикрит под интересна форма. Ако жената срещу вас има и малки колебания, то след намесата на ''SXS UOMO'' напълно ще изчезнат. Просто напръскайте по врата и к..
19,00 лв. 16,15 лв. Без данък:16,15 лв.
Феромонен парфюм за хетеро-мъже 14мл
-15 %
SXS uomo pheromone 14ml Феромонен парфюм възбуждащ жените.Привличането между половете, както при животните, така и при хората е нещо съвсем естествено. Сексуалното притегляне между мъжките и женските индивиди предимно се дължи на феромоните. Те са телесен секрет излъчващ се от всеки един биологич..
39,00 лв. 33,15 лв. Без данък:33,15 лв.
Феромонен парфюм за хетеро-жени 14мл
-15 %
SXS femme pheromone 14ml Феромонен парфюм за хетеро — жени 14 мл. SXS е за богини, които желаят да омаят всеки мъж. Сексуалното привличане между половете се осъществява чрез определени аромати. Те активизират желанието за интимен контакт, независимо дали обекта е от вашия пол или срещуположният. ..
39,00 лв. 33,15 лв. Без данък:33,15 лв.
Прекрасен и съдържателен парфюм с феромони за мъже, с нова подобрена формула. Малка и дискретна опаковка, която може да бъде с вас в най – важните моменти, през които преминавате. Някоколко напръсквания по врата и китките са достатъчни, за да разнесете аромата и магията на феромоните.    Произ..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Феромонен парфюм за мъже със CBD
-15 %
Сега можете да увеличите своето обаяние за една успешна среща, била тя бизнес или романтична. Парфюмът съдържа:  – Sensfeel - съставка, която повишава вашата привлекателност чрез стимулиране на производството на собствени феромони.   – CBD – съставка, която има силен противовъзпалителен и у..
55,00 лв. 46,75 лв. Без данък:46,75 лв.
Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)