ПРОДУКТИ
Кошница

Пенис рингове и вибриращи пръстени

Пенис рингове и вибриращи пръстени
Виброринговете и класическите пенис рингове представляват маншончета, които се поставят в основата на пениса.Чрез пристягането, което предизвикват, те спомагат за удължаването на акта чрез забавяне на еякулацията и увеличаване на възбудата и ерекцията при мъжете. Същевременно, по време на акта, дразнят клитора и чувствителната част около входа на вагината, механично или вибрирайки и действат възбуждащо и на жените.
Cock ring С пенис пристегача от серията Fifty Shades Of Grey любовната игра може да продължи безкрайно дълго, като в същото време позволи на всеки мъж да се представи на нужната висота. Загубата на ерекция по време на секс е проблем, с който се сблъскват мъже от всякаква възраст. Той може сериозно ..
55,00 лв. Без данък:55,00 лв.
За по-дълготрайна и мощна ерекция, с която да доставите удоволствие и на себе си, и на своята партньорка, решението е просто - пенис ринг. Не всеки пенис ринг, обаче, може да изпълни своето предназначение така прекрасно, както рингът 50 Shades of Grey, затова трябва да се доверите на своите инстинкт..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Вибриращ пръстен със сменяеми батерии "X FUN" слага край на проблема с еднократното използване. Господа, предлагаме Ви вибриращ пръстен, който можете да използвате за дълъг период от време, благодарение на възможността за смяна на батериите. Това не е единственото предимство на малкото пенис бижу..
25,00 лв. Без данък:25,00 лв.
Комплектът пенис пристегачи "PRO RINGS" може да Ви даде необходимото разнообразие в сексуалния живот. По периметъра му са разположени симетрично пет топчета, като плътният им обхват ще Ви държи в постоянен тонус, докато не достигнете желания резултат. Трите пристегача са с диаметър от 3 см до 4 см с..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Комплект пенис пристегачи "EMILIO ARMORI" 5 броя са с различна форма, начин на ползване и употребен материал. Този комплект е разработен да е в помощ на мъже с проблем в ерекцията.В комплекта има:- Пенис пристегач изработен от силикон с кръгла форма и пет броя вградени топчета за максимална еякулаци..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Пенис пристегач "3RING" е изработен от ергономично термична гума за задържане на изпразването по време на полов акт и за допълнителна стимулация на клиторната област. Добавете нови усещания в интимния си живот ползвайки тази изключителна играчка. Гумираният състав позволява на пенис пристегача да бъ..
28,00 лв. Без данък:28,00 лв.
Това е пенис рингът, който ще ви помогне да се насладите на дълъг и изключително приятен полов акт. Той ще забави еякулацията и ще стимулира ерекцията. Изработен от нежен и еластичен силикон, който ще пасне на всеки размер. Произведен от водещия световен лидер на хидромакс помпите BATHMATE. ..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Marc Dorcel Регулируем силиконов пенис пръстен Силиконовият пенис пръстен може да се използва за да подобри ерекцията по време на секс като се регулира, за да съвпадне за всеки размер. Голям плюс за мъжете са двете страни на пръстена, оребрена и гладка. Това осигурява разнообразие и отговаря на раз..
25,00 лв. Без данък:25,00 лв.
Пенис ринговете имат за цел да забавят еякулацията и да засилят ерекцията. Само, че тук имате и мощна многостепенна вибрация, която ще усили ефекта на удоволствието, както за нея така и за него. Това е модел, който ще разнообрази живота ви в леглото и ще ви стимулира да експериментирате все повече. ..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Комплектът съдържа: - вибриращ пръстен, който се поставя на езика - вибриращ пръстен, който се поставя на пениса - вибриращ пръстен, който се поставя на пръстаМатериал: силикон..
28,00 лв. Без данък:28,00 лв.
Всеки добър любовник е станал такъв, защото дълго е тренирал върху себе си. А тренирайки с партньор напредъкът е още по-голям, също както и броят на оргазмите. Но тези митични конвулсии са мираж за някои хора – за тях са измислени любовните пръстени. Здравата ерекция е буквално на една ръка разстоян..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Този комплект пенис рингове с кожен колан е средство не само за еротична, но и за визуална наслада, което почитателите на доминантно-подчинените ролеви игри със сигурност ще оценят подобаващо. Това е перфектната комбинация между фетиш-аксесоар и средство за контрол на ерекцията. Металните пръстени с..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Не един, не два, а цели 7 метални пръстена ще обхванат здраво пениса ви, запазвайки възбудата максимално дълго. Това е изящен фетиш аксесоар, който почитателите на еротичното наказание ще оценят по достойнство. Той може да се използва съвместно с кожения ни колан, като замени четирите броя рингове, ..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Тези супер разтегливи накрайници за пенис ще добавят необходимата щипка разнообразие във вашия сексуален живот. Всеки един от тях разполага с различно орелефяване и всеки един от тях ще ви стимулира по различен начин от останалите. Висококачественият материал ще ви позволи да го ползвате многократно..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
В този универсален комплект от силиконови пръстени, вие получавате четири различни форми от които да избирате. Опитайте класическите пръстени с формата на зайче, формата на колело или формата на диамант. Изненадайте вашата половинка под душа или във ваната.  Усещането ще бъде неповторимо. ..
24,00 лв. Без данък:24,00 лв.
Fifty Shades of Grey - Freed Steel Love Ring Freed Steel Love Ring е стоманен пенис ринг от серията Fifty Shades of Grey на британската марка Love Honey. Той излъчва сила и категоричност, а целта му е да ви помогне да удължите безкрайно сексуалното удоволствие. С достатъчно голям диаметър на отво..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Пакетът от шест уникални силиконови халки означава, че може да експериментирате с вашия партньор и да откриете този, който най-много ви допада. Формите са различни - звездички, слънца, цветя... опитайте ги всичките. Еластичният и нежен силикон ще ви пасне до съвършенство. Това ще ви помогне да забав..
24,00 лв. Без данък:24,00 лв.
Показани са от 1 до 18 от общо 18 резултата на (1 страници)