ПРОДУКТИ
Кошница

Пенис уголемители

Пенис уголемители
Механичните приспособления за уголемяване на пениса са сравнително ново изобретение, което обаче черпи вдъхновение от древни техники, практикувани от различни племена за увеличение на даден външен орган чрез разтягане. Освен напълно безопасни и 100 % гарантиращи успешно уголемяване на члена, тези уреди имат отлично гаранционно обслужване, поето от производителите след регистрация на продукта в съответния им сайт.
MaleEdge Pro Пенис уголемител MaleEdge Pro в цвят червено – черен е изцяло ефективен и безвреден. Независимите лабораторни изследвания сочат, че големината се увеличава предимно с 2 см диаметър и 6 см дължина само след шест месеца използване. Ефективността е повече от перфектна, дори при мъже с п..
329,00 лв. Без данък:329,00 лв.
MaleEdge Extra Пенис уголемител MaleEdge Extra е изключително функционален и безопасен. Направените клинично - лабораторни изследвания показват, че големината на пениса се увеличава от 2 см в диаметър и до 6 см на дължина. Но е необходимо да се ползва шест месеца. Ефектът е повече от положителен ..
289,00 лв. Без данък:289,00 лв.
MaleEdge Basic Пенис уголемител MaleEdge Basic в цвят синьо – бял е напълно ефективен и безопасен. Независимите медицински изследвания показват, че размерът на члена се увеличава с около 2 см диаметър и 6 см дължина, само след половин година употреба. Ефективността е голяма дори при мъже с естест..
249,00 лв. Без данък:249,00 лв.
Jes extender Titanium Jes Extender представлява приспособление за осъществяване на трайно уголемяване на мъжкия полов член. Екстендерът увеличава не само неговата дължина, но и неговата дебелина. Метода се основава на принципа на разтягане на тъканта, която води до нейния растеж. Начинът наподобява..
423,00 лв. Без данък:423,00 лв.
Cohesive Gauze Мек уплътнител за MaleEdge е предназначен да предпазва и уплътнява добре и без хлабини уреда за увеличение на пениси MaleEdge. Уплътнителят е фин, мек и произведен от медицинска марля, която е антибактериална. Големината му е универсална и служи за покриване на фалоса, където кожат..
20,00 лв. Без данък:20,00 лв.
Protection Pad Омекотяваш предпазител за MaleEdge е разработен да обгръща част от пениса , където се поставя каучуковата каишка. Често се случва каишката да разранява нежната и чувствителна кожа на фалоса и да получите дискомфорт. С този предпазител ще можете спокойно да носите уреда MaleEdge удо..
10,00 лв. Без данък:10,00 лв.
Rubber Strap Black Резервна каишка за MaleEdge в черен цвят е направена от висококачествен каучук и е предназначена за уреда MaleEdge. Каишката е крайно нужна за закрепване на уреда към члена. Без нея е невъзможно се ползва самият уред. Тя е проектирана да се поставя лесно и да се сваля и регулир..
46,00 лв. Без данък:46,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата на (1 страници)