ПРОДУКТИ
Кошница

П - точка

П - точка

Простатните стимулатори са направени със специална извивка, така че да достигат и да стимулират мъжката точка на удоволствието. Пробвайте и ще се уверите, че няма по-мощен и толкова различен оргазъм, както при стимулацията на п-точката.

Вибро простатен стимулатор "RENEGADE BLACK" 26 см. Renegade е с анатомична форма, която следва извивките на тялото и достига безпроблемно до ерогенните мъжки зони. Вграденият виброкуршум изпраща силни вибрации, които достигат до най-чувствителните точки. Извитата глава на стимулатора масажира прост..
139,00 лв. Без данък:139,00 лв.
Открийте мъжката точка на удоволствие с този спираловидно текстуриран силиконов простатен стимулатор. Той ще ви очарова с перфектните си извивки и релеф, благодарение на които ще се радвате на мощни оргазми всеки път, когато решите да си доставите това ексцентрично удоволствие. Този инструмент е иде..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
Luv Plug е унискес анално дилдо с високо качество от неръждаема стомана и е продукт на световния лидер Pipedream и със своите секси характеристики ще ви предоставят сюрреалистични преживявания и удоволствия. Придайте съвършено ново усещане, благодарение на невероятната гладкост и тежест. Анатомични..
159,00 лв. Без данък:159,00 лв.
Deliciously DeepDeliciously Deep е името на най-новия шедьовър в колекцията играчки за любители на изтънчената сексуална стимулация Fifty Shades Darker. Това е метално дилдо, изработено от 100% неръждаема стомана, благодарение на което използването му във водна среда и почистването са максимално уле..
259,00 лв. Без данък:259,00 лв.
Вибро стимулатор, който поднася тънки вибрацийки към перинеума и постила червения килим към най - невероятния оргазъм. Извит в специфична форма, чудесно прилягаща към анатомията на мъжа, той просто изчаква. Изчаква, за да се превърне в инструмент за едно наистина уникално удоволствие. И ако до този ..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
Bootie ring е специално приспособление за смели и дръзки мъже. Представлява комбинация от пенис ринг и простатен масажор, за да бъде сексът изпълнен с още по-голямо удоволствие. Всеизвестно е, че простатният масаж повишава значително възбудата и силата на мъжкия оргазъм. Вече можете да имате всичко ..
95,00 лв. Без данък:95,00 лв.
Prostate stimulatorXpander X3, L е простатен стимулатор от ново поколение. Модел X 3 L е предназначен за напредналите в еротичния мъжки масаж. За това говори размерът му, а също и специфичният му дизайн. Специалният дизайн на играчката прави възможна хармонията между масажа и движенията на тялото.На..
239,00 лв. Без данък:239,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата на (1 страници)