ПРОДУКТИ
Кошница

Секс кукли

Секс кукли

Разглеждайки голямото разнообразие от надуваеми кукли ще откриете, че при нас в Sextoys, освен много модели на ниски цени, има и голямо разнообразие от скъпи артикули, чийто дизайн и изработка са достигнали такива висоти, че е възможно някоя кукла да бъде объркана, визуално или при използването ѝ, с истинска жена.

Кукла "FINNISH GIRL" 3D Вибрираща + Кибер Кожа е една скандинавка, очакваща своя истински мачо да я обладае с огромния си пенис. Със своите 3 любовни отвора (вагината и ануса са направени от кибер кожа) и 3D оформено лице, тя е готова да ви очарова и задоволи на мига. Нейната височина е 160 см. и е ..
149,00 лв. Без данък:149,00 лв.
Big Roy е голямото момче, което никога не е твърде уморено или заето. То ще изпълни с готовност всичките ви сексуални желания, без да очаква абсолютно нищо в замяна. Това е надуваема секс кукла с реалистични размери и най-важното - с твърд и винаги готов за действие пенис.Големият Рой притежава добр..
89,00 лв. Без данък:89,00 лв.
Just-in Beaver е един супер оригинален начин за задоволяване на най-дръзките ви сексуални фантазии. Това е секс кукла, подходяща както за жени, така и за силната половина от човечеството. Оборудвана с напълно реалистичен пенис и два интимни отвора – уста и анус, Just-in Beaver ви позволява да опитат..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
Кукла "JEZEBEL" е една невероятна блондинка в седящо положение. Главата е от латекс, косите са спуснати свободно, очите са сини с ресници. Устата е отворена, гърдите са големи и плътни, със сочни зърна, а вагината и ануса са реалистични. Любовните тунели са оребрени с идеален релеф. Това е една исти..
79,00 лв. Без данък:79,00 лв.
Транссексуалната отливка от Кибер Кожа "MIA ISABELLA" заслужава да пояздите огромния й пенис, да омачкате твърдите й гърди със сочни зърна и да напъхате възбудения си член в тясната й уста. Това е най-малкото, което можете да направите на тази палавница. Винаги сте желали да поставите членът си в ли..
399,00 лв. Без данък:399,00 лв.
Секс кукла в кучешка поза Анна е перфектната любовница винаги готова за секс, тя никога няма да Ви откаже да я обладавате толкова колкото Вие си пожелаете! Това е надуваема секс кукла с реалистична големина и естествени размери, притежаваща класическа шведска красота и изящество! Тя е застинала жадн..
79,00 лв. Без данък:79,00 лв.
Ако имате нужда от силно мъжко присъствие в спалнята, Angelo е изцяло на ваше разположение, без да очаква от вас нищо в замяна и без да се интересува от визията ви в момента. Предимството на Анджело се състои в постоянната му готовност да изпълни всяко ваше еротично желание, без да очаква подобаващ ..
89,00 лв. Без данък:89,00 лв.
Вижте още: силиконови кукли..
67,68 лв. Без данък:67,68 лв.
Куклата има вагина, анус и уста.В комплекта е включен мултискоростен вибро куршум за по-голямо удоволствие. Захранва се с 2 АА батерии /подарък/Препоръчителна е употребата на лубрикант на водна основа..
95,00 лв. Без данък:95,00 лв.
Показани са от 1 до 9 от общо 9 резултата на (1 страници)