ПРОДУКТИ
Кошница

Вагинални топчета и вибро яйце

Вагинални топчета и вибро яйце
Sextoys ви приветства в раздела, включващ една солидна колекция от Вагинални топчета. Това са приспособления, в които има вградени вибриращи тежести. Максимален ефект от използването им се постига, когато дамата ги постави и направи кратка разходка с тях. Могат да се вадят бавно и по време на сексуалната игра.
Представяме Ви специалните топчета от серията фетиш атрибути Fifty shades of Grey за стягане на вагиналната мускулатура и тазовото дъно. Благодарение на тях ще можете да тренирате своето влагалище, като по този начин не само ще подобрите сексуалния си живот, но и ще изпитате огромно удоволствие по в..
109,00 лв. Без данък:109,00 лв.
Анално вагинални топчета "LUST KUGEL" 4 бр. еротични златисто - вагинални топчета с изместен център на тежестта, симулиращи пулсации чрез поклащане. Стимулират вътрешната стена на влагалището и стягат мускула на вагината, придавайки й по-тесен отвор.Основната цел, за която са проектирани вагиналните..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Вагиналните топчета имат специално предназначение в интимния свят на жените и то е да им доставят невероятно удоволствие, като в същото време подобрят качеството на сексуалния им живот. С топчетата 50 Shades of Grey ще ипитате невероятно удоволствие, което ще Ви държи на ръба на оргазма през цялото ..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Вагиналните топчета 50 Shades of Grey са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали в упражненията на Кегел дами. Те имат специална роля в интимния свят на жените и то е да им достави удоволствие, като в същото време им помогне да подобрят качеството на сексуалния си живот. С тези силиконови..
75,00 лв. Без данък:75,00 лв.
Анално вагиналните топчета "VIBRATONE BALLS" с шипчета са прекрасни, стилни и елегантни,  изработени от силикон за силна двойна стимулация, прихванати с фино шнурче помежду си в нежно червеникав цвят. Шипчетата нежно ще стимулират всяка вътрешна повърхност на вашето тяло, стените на влагалището и ан..
17,00 лв. Без данък:17,00 лв.
Orgasmic Balls са деликатни вагинални топчета, които не само ще върнат тонуса на вашето влагалище, но и ще ви доставят огромно удоволствие, докато ги използвате. Това е секс играчка от ново поколение, в която ще се влюбите и ще използвате дълго, след като всички налични проблеми са напълно коригиран..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Металните вагинални топчета на PIPEDREAM "FF GOLD BEN WA BALLS" са гладки до съвършенство. Те са един страхотен палав аксесоар, който помага да тренирате влагалищните мускули, от една страна, и да получите по-здрави и разтърсващи оргазми, от друга. Начин на употреба: поставете топките във ..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Насладете се на стимулиращо динамично действие на тези вълшебни метални топчета. Те ще изпълнят вашите интимни моменти с изключително сладострастие и ще Ви накарат да почувствате истинско удоволствие. Почувствайте студената мощ на стоманата, бъдете истински и различни. Те са удачни, както за анална..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Вибро яйце "ODECO"  e мултискоростна секс играчка, произведена от висококачествена пластмаса. Това е един дискретен клиторен и вагинален масажор, който ще ви подари неповторими блажени мигове при използването му. Перфектният дизайн комбиниран с ефективността му, превръщат този артикул в един реалист..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Вагиналните топчета са познати още от древността, като средство за подобряване еластичността на влагалището, а с това и качеството на сексуалното удоволствие и не случайно все повече жени избират да ползват тяхната помощ, за да доставят повече удоволствие не само на себе си, но и на своята половинка..
25,00 лв. Без данък:25,00 лв.
Анално вагинални топчета "ORGASM BALLS" предназначени за анални игри, подходящи за представителите и на двата пола. Разнообразете сексуалния си живот, бъдете креативни и изненадайте вашата половинка. Топчета са идеални, както за анална, така също и за вагинална стимулация. Имайте предвид, че при про..
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
Шведската компания за дизайнерски секс играчки Lelo отново е подготвила изискан подарък за своите почитатели. Вагиналните точета Luna Noir не само ще стегнат вагиналната мускулатура на всяка дама, която се довери на тяхната помощ, но и ще донесат невероятни мигове на наслада по време на употреба. То..
139,00 лв. Без данък:139,00 лв.
Вагиналните топчета Joyballs са чудесно средство за вагинални тренировки, които ще укрепнат вагиналните Ви стени и ще стегнат влагалището Ви, така че сексът да бъде по-приятен не само за Вас, но и за Вашия партньор. Тяхната употреба е не само полезна, но и изключително приятна и може да се прилага, ..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Анално-вагинални топчета " BALLS" 17 ORGASMIC см са един от най-добрите тренажори за вагиналните и анални мускули, те не само стимулират, но масажират и повишават тонуса Ви. Произведени от висококачествен материал, с изместен център на тежестта и напълно водоустойчиви, те ще се погрижат както за Ваш..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Анално вагинални топчета "ORIENT" в бял цвят с изместен център на тежестта. Придават възбуждащ трептящ ефект и доставят удоволствие при анални игри. Лесни за използване, с прикрепен здрав шнур за моментално и лесно изваждане. Подходящи за анална и вагинална употреба от представителите на двата пола...
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
Вагиналните топчета са не само изключително приятни за употреба, но и много полезни за Вашия сексуален живот и самочувствие. Това копринено нежно силиконово топче ще заздрави вагиналната Ви мускулатура и ще Ви научи да стягате мускулите на влагалището си по време на секс, с което ще доставите огромн..
35,00 лв. Без данък:35,00 лв.
Виброяйце LELO Lyla 2 – вишневочервено представлява усъвършенстване версия на технологичния продукт за двойки, разработено така, че да доставя невероятна наслада по време на секс.Аналогично на своите предшественици, той ще ви очарова с революционната си технология SenseMotion, която позволява да уп..
399,00 лв. Без данък:399,00 лв.
Към тази симпатична двойка топчета можете да преминете, след тренировката с Ball Uno, когато вече сте готови да преминете на следващото ниво. Топчетата имат двойно предназначение, като основното е да Ви помогнат да стегнете влагалището си, тренирайки редовно вагиналната мускулатура. След тренировкит..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Tenga Vi-BO е чудесно приспособление, което можете да ползвате сами, за да си доставите удоволствие или заедно с партньора си, за да допълните насладата от Вашето забавление. Когато поставите топчето в устройството за ръка можете да закачите двете еластични халки върху палеца и малкия си пръст. Пост..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Към тази симпатична двойка топчета можете да преминете, след тренировката с Ball Uno, когато вече сте готови да преминете на следващото ниво и преди да се насочите към Balls Duo. Топчетата имат двойно предназначение, като основното е да Ви помогнат да стегнете влагалището си, тренирайки редовно ваги..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от общо 24 резултата на (2 страници)