ПРОДУКТИ
Кошница

Вагинални топчета и вибро яйце

Вагинални топчета и вибро яйце
Sextoys ви приветства в раздела, включващ една солидна колекция от Вагинални топчета. Това са приспособления, в които има вградени вибриращи тежести. Максимален ефект от използването им се постига, когато дамата ги постави и направи кратка разходка с тях. Могат да се вадят бавно и по време на сексуалната игра.
Вагиналните топчета са не само изключително приятни за употреба, но и много полезни за Вашия сексуален живот и самочувствие. Това копринено нежно силиконово топче ще заздрави вагиналната Ви мускулатура и ще Ви научи да стягате мускулите на влагалището си по време на секс, с което ще доставите огромн..
35,00 лв. Без данък:35,00 лв.
Към тази симпатична двойка топчета можете да преминете, след тренировката с Ball Uno, когато вече сте готови да преминете на следващото ниво. Топчетата имат двойно предназначение, като основното е да Ви помогнат да стегнете влагалището си, тренирайки редовно вагиналната мускулатура. След тренировкит..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Към тази симпатична двойка топчета можете да преминете, след тренировката с Ball Uno, когато вече сте готови да преминете на следващото ниво и преди да се насочите към Balls Duo. Топчетата имат двойно предназначение, като основното е да Ви помогнат да стегнете влагалището си, тренирайки редовно ваги..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Вагиналните топчета 50 Shades of Grey са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали в упражненията на Кегел дами. Те имат специална роля в интимния свят на жените и то е да им достави удоволствие, като в същото време им помогне да подобрят качеството на сексуалния си живот. С тези силиконови..
75,00 лв. Без данък:75,00 лв.
Представяме Ви специалните топчета от серията фетиш атрибути Fifty shades of Grey за стягане на вагиналната мускулатура и тазовото дъно. Благодарение на тях ще можете да тренирате своето влагалище, като по този начин не само ще подобрите сексуалния си живот, но и ще изпитате огромно удоволствие по в..
109,00 лв. Без данък:109,00 лв.
Smartball Uno India Red White е единично вагинално топче, което ще ви помогне да тренирате вагиналната си мускулатура за по-бързи и мощни оргазми. За това се грижи специалната му конструкция. Класическият Smartball дизайн е предпочитан от всички дами, следващи тренировъчния режим на Кегел за стягане..
55,00 лв. Без данък:55,00 лв.
Анално вагинални топчета "LUST KUGEL" 4 бр. еротични златисто - вагинални топчета с изместен център на тежестта, симулиращи пулсации чрез поклащане. Стимулират вътрешната стена на влагалището и стягат мускула на вагината, придавайки й по-тесен отвор.Основната цел, за която са проектирани вагиналните..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Анално вагиналните топчета "VIBRATONE BALLS" с шипчета са прекрасни, стилни и елегантни,  изработени от силикон за силна двойна стимулация, прихванати с фино шнурче помежду си в нежно червеникав цвят. Шипчетата нежно ще стимулират всяка вътрешна повърхност на вашето тяло, стените на влагалището и ан..
17,00 лв. Без данък:17,00 лв.
Анално - вагиналните топчета "Vibratone Duo Balls Pink Blistercard" са в нежен червеникав цвят. Пригодени за анални и вагинални игри, както за мъже, така и за жени. Разнообразете сексуалното си всекидневие, бъдете разкрепостени и изненадайте приятно вашия партньор. При продължително използване, тези..
12,00 лв. Без данък:12,00 лв.
Анално-вагинални топчета "Gold Balls", доставящи удоволствие навсякъде, където и да се намирате и по всяко време. Те са невероятно лесни за употреба, изработени са от качестшен материал, безопасен за тялото Ви, притежават здрава връвчица за лесно, бързо и безпроблемно вадене, спомат за предотвратява..
17,00 лв. Без данък:17,00 лв.
Анално вагинални топчета "ORGASM BALLS" предназначени за анални игри, подходящи за представителите и на двата пола. Разнообразете сексуалния си живот, бъдете креативни и изненадайте вашата половинка. Топчета са идеални, както за анална, така също и за вагинална стимулация. Имайте предвид, че при про..
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
Анално вагинални топчета "ORIENT" в бял цвят с изместен център на тежестта. Придават възбуждащ трептящ ефект и доставят удоволствие при анални игри. Лесни за използване, с прикрепен здрав шнур за моментално и лесно изваждане. Подходящи за анална и вагинална употреба от представителите на двата пола...
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
Анално-вагинални топчета "ORIENT" в нежен цвят праскова са пригодени за анални игри, както за мъже, така и за жени. Разнообразете сексуалното си ежедневие, бъдете разкрепостени и изненадайте приятно вашата половинка. Топчета са удачни, както за анално, така също и за вагинално масажиране. Тези симпа..
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
Анално-вагинални топчета "ORIENT" в черен цвят - са разработени за анални игри, както за мъже, така и за жени. Разнообразете интимните си моменти, бъдете креативни и изненадайте приятно човека до вас. Топчетата са перфектни, както за анално, така също и за вагинално стимулиране. Тези красавци при по..
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
Вагиналните топчета са познати още от древността, като средство за подобряване еластичността на влагалището, а с това и качеството на сексуалното удоволствие и не случайно все повече жени избират да ползват тяхната помощ, за да доставят повече удоволствие не само на себе си, но и на своята половинка..
25,00 лв. Без данък:25,00 лв.
Анално вагинални топчета "SILVER BALLS" са секс артикули за анално вагинални наслаждения. Те са с вградени мини топчета, който ще служат за прелюдия към петинга. Изделието е олекотено и е изработено от метализирана сплав. Забавлението с тях е повече от желано. Топчетата нежно ще изследват всеки муск..
16,00 лв. Без данък:16,00 лв.
Насладете се на стимулиращо динамично действие на тези вълшебни метални топчета. Те ще изпълнят вашите интимни моменти с изключително сладострастие и ще Ви накарат да почувствате истинско удоволствие. Почувствайте студената мощ на стоманата, бъдете истински и различни. Те са удачни, както за анална..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Анално-вагинални топчета " BALLS" 17 ORGASMIC см са един от най-добрите тренажори за вагиналните и анални мускули, те не само стимулират, но масажират и повишават тонуса Ви. Произведени от висококачествен материал, с изместен център на тежестта и напълно водоустойчиви, те ще се погрижат както за Ваш..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Вагиналните топчета Joyballs са чудесно средство за вагинални тренировки, които ще укрепнат вагиналните Ви стени и ще стегнат влагалището Ви, така че сексът да бъде по-приятен не само за Вас, но и за Вашия партньор. Тяхната употреба е не само полезна, но и изключително приятна и може да се прилага, ..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Шведската компания за дизайнерски секс играчки Lelo отново е подготвила изискан подарък за своите почитатели. Вагиналните точета Luna Noir не само ще стегнат вагиналната мускулатура на всяка дама, която се довери на тяхната помощ, но и ще донесат невероятни мигове на наслада по време на употреба. То..
139,00 лв. Без данък:139,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от общо 30 резултата на (2 страници)