ПРОДУКТИ
Кошница

Секс тампони и менструални чашки

Секс тампони и менструални чашки
Sextoys ви представя специалната си селекция от тампони за секс. Те са сравнително ново, немско откритие с две отлични приложения. Основното е, че чрез тях всяка жена може да има сексуални контакти по време на месечния си цикъл без абсолютно никакви притеснения. Те също така са чудесен заместител на обикновените тампони, защото имат много по-голяма вместимост и се сменят далеч по-рядко.
Soft Tampons mini dry 10 Pcs. Мекии сухи тампони - 10 бр.   Когато използвате тампони, трябва задължително да спазвате тези важни правила: Преди слагането или изваждането им от влагалището, задължително трябва да измиете ръцете си. След това хартията, с която е обвит тампона се премахва. ..
40,00 лв. Без данък:40,00 лв.
Fun Cup A and BFun Cup A+B е комплект от две менструални чашки с различен размер и вместимост, за да осигурят комфорт през всеки етап от месечния ви цикъл. Това е модерна разработка на престижния бранд Fun Factory, в който дамите ще се влюбят моментално, тъй като им осигурява удобство, усещане за св..
85,00 лв. Без данък:85,00 лв.
Soft tampons dry - 3 Pcs. Мекитe тампони са предназначени за употреба по време на секс, когато сте в менструален цикъл. А могат да се ползват и при извършване на други дейности – спорт, плуване и др. Напълно заменят обикновените тампони и дамски превръзки, като Ви дават възможност да правите секс, ..
12,00 лв. Без данък:12,00 лв.
Fun Cup BДамите ще бъдат очаровани от новия продукт на престижната марка Fun Factory, защото той предлага невероятен комфорт и усещане за свежест през деликатните дни от месеца. Менструална чашка Fun Cup В е чудесен еротичен подарък, защото позволява на дамите и техните интимни половинки да се насла..
85,00 лв. Без данък:85,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата на (1 страници)