ПРОДУКТИ
Кошница

Секс помпи

Секс помпи

Помпите за жени са няколко вида. Тези, предназначени за гърди водят до чувствително уголемяване и втвърдяване на бюста. Помпите за зърна засмукват тези нежни части от тялото и ги правят свръхчувствителни и твърди. Изсмукващите уреди за вагина и клитор правят възможно достигането на неподозирано удоволствие, чрез запълването на голямо количество кръв в гениталиите, което в такава голяма степен не може да се постигне по друг начин.

Засмукващи вендузи за зърна "NIPPLE SET" 10 части 2 различни по големина помпи и 4 чифта пръстени гарантират, че Вие ще откриете точния за Вас размер, с който ще направите зърната си най-желаното нещо от мъжете. След 2-3 седмици употреба ще усетите, че зърната Ви са щръкнали, твърди и значително по..
33,00 лв. Без данък:33,00 лв.
Вибро вендузи за гърди "7 SINS" с Вакуум Гърдите Ви са едно от най-силните оръжия, що се отнася до съблазняване на партньора. Вибро вендузите за гърди осигуряват изключително полезен и приятен начин за увеличаване чувствителността на зърната Ви. Различните скорости на вибрации ще Ви накарат да изпи..
89,00 лв. Без данък:89,00 лв.
Клитор масажор и стимулатор "VCM" е удобен тренажор за клиторната зона. При регулярно използване се увеличива чувствителността на клитора, за да може да настъпи много силен оргазъм по време на употребата му. Принципа на действия е лесен - чрез помощта на крушата помпата се прилепва към клитора и сл..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Vibrating Vagina Succer red Вагинална помпа с дистанционно и вибрация от тъмно червена пластмаса. Мили дами, този масажор няма да ви остави без взривове от оргазми. Той нежно ще прилепне към вашия клитор и ще започне да си играе с него докато не се обезсилите от неговите ласки. Той е по-добър дори ..
105,00 лв. Без данък:105,00 лв.
Vagina sucker Време е за дамите да се насладят на уникално удоволствие. Сами или с партньор, използвайте вагиналната помпа, за да възбудите по най-добрия начин най-ерогенната си зона. Партньорът Ви ще се възбужда, когато вижда насладата, изписана по лицето Ви. Просто поставете анатомично изработена..
78,00 лв. Без данък:78,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата на (1 страници)