ПРОДУКТИ
Кошница

Sextoys.bg вече е Lovebite.bg

HOT

HOT Sensitive е лубрикант в голяма разфасовка с уникална Био-веган формула. Това е интимен овлажнител с противовъзпалително, успокояващо и продължително овлажняващо действие, който можете да използвате както преди, така и след вагинална и анална пенетрация. Благодарение на активната си съставка – ек..
27,00 лв. Без данък :27,00 лв.
HOT Sensitive е Био лубрикант на водна основа, предназначен за хора, които не желаят да използват овлажнители, съдържащи животински продукти, както и интимна козметика, тествана върху животни. Това е съвършеният веган-лубрикант, съставен от 100% натурални растителни екстракти, притежаващи свойството..
19,00 лв. Без данък :19,00 лв.
HOT Superglide от колекцията на HOT „Течно удоволствие’’ е изцяло Био-натурален веган овлажнител на водна основа. Базиран на висококачествени растителни екстракти, той има за цел да улесни и направи по-приятно аналното и вагинално проникване. Идеален за секс с партньор, както и при стимулация със се..
29,00 лв. Без данък :29,00 лв.
HOT Superglide е водно базиран лубрикант от серията „Течно удоволствие” в колекцията на HOT. Това е изцяло Био продукт с 2в1 функция – масаж и леко плъзгане при анална и вагинална пенетрация. Различното при този интимен овлажнител е изцяло натуралният растителен състав. При неговото създаване не са ..
19,00 лв. Без данък :19,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата на (1 страници)