ПРОДУКТИ
Кошница

HOT

Този феромонен парфюм за жени е без съдържание на аромат за една неустоима аура. Само няколко напръсквания около врата и китките са достатъчни, за да превземете и най – непревземаемата крепост. Обаяние, което ще се разнесе покрай всяко ваше разминаване с желания от вас обект. Невидими аромати, които..
49,00 лв. Без данък :49,00 лв.
Ако не искате жената срещу вас да се усъмни дори и най – малко във вас или вашия парфюм, то това е продуктът, който търсите. Може спокойно да го съчетаете с любимия си парфюм и същевременно да бъдете неустоим и привлекателен. Този феромонен парфюм няма аромат, а същевременно съдържа така безценните ..
49,00 лв. Без данък :49,00 лв.
HOT Superglide от колекцията на HOT „Течно удоволствие’’ е изцяло Био-натурален веган овлажнител на водна основа. Базиран на висококачествени растителни екстракти, той има за цел да улесни и направи по-приятно аналното и вагинално проникване. Идеален за секс с партньор, както и при стимулация със се..
29,00 лв. Без данък :29,00 лв.
HOT Superglide е водно базиран лубрикант от серията „Течно удоволствие” в колекцията на HOT. Това е изцяло Био продукт с 2в1 функция – масаж и леко плъзгане при анална и вагинална пенетрация. Различното при този интимен овлажнител е изцяло натуралният растителен състав. При неговото създаване не са ..
19,00 лв. Без данък :19,00 лв.
HOT Sensitive е Био лубрикант на водна основа, предназначен за хора, които не желаят да използват овлажнители, съдържащи животински продукти, както и интимна козметика, тествана върху животни. Това е съвършеният веган-лубрикант, съставен от 100% натурални растителни екстракти, притежаващи свойството..
19,00 лв. Без данък :19,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от общо 5 резултата на (1 страници)