ПРОДУКТИ
Кошница

FUN FACTORY

Miss Bi vibratorMiss Bi vibrator е уред за тройна стимулация, от който дамите ще останат очаровани. Нека компактните му размери не ви заблуждават – той е истински великан по отношение на сексуалната стимулация. Това е вибратор с два мощни, независими мотора и много работни режими, който в същото вре..
279,00 лв. Без данък :279,00 лв.
Lady Bi Vibe - PurpleМултифункционален вибратор, използващ FlexyFUN технология за максимална гъвкавост на ствола. Това е Lady Bi – голям, мощен, благодарение на два отделни мотора и напълно водоустойчив. Можете да го използвате под душа или във ваната и да го почиствате по най-удобния за вас начин. ..
299,00 лв. Без данък :299,00 лв.
Lady Bi vibeLady Bi е мултифункционален, 100% водоустойчив вибратор с иновативен дизайн, оказващ едновременно въздействие на три ерогенни зони – влагалище, клитор и G-точка. Освен внушителния му размер, със сигурност ще ви впечатли и гъвкавата му конструкция, изградена по технологията FlexyFUN. Благ..
299,00 лв. Без данък :299,00 лв.
BOOTIE L BOOTIE L е гъвкава анална пробка/ бът плъг с размер ‘’L’’, която ще ви достави мечтаното удоволствие при аналната стимулация. С компактните си размери, аналният разширител е подходящ за всички любители на нестандартните забавления, които искат да опитат нещо ново без да изпитват дори миним..
79,00 лв. Без данък :79,00 лв.
Fun Cup BДамите ще бъдат очаровани от новия продукт на престижната марка Fun Factory, защото той предлага невероятен комфорт и усещане за свежест през деликатните дни от месеца. Менструална чашка Fun Cup В е чудесен еротичен подарък, защото позволява на дамите и техните интимни половинки да се насла..
85,00 лв. Без данък :85,00 лв.
Fun Cup A and BFun Cup A+B е комплект от две менструални чашки с различен размер и вместимост, за да осигурят комфорт през всеки етап от месечния ви цикъл. Това е модерна разработка на престижния бранд Fun Factory, в който дамите ще се влюбят моментално, тъй като им осигурява удобство, усещане за св..
85,00 лв. Без данък :85,00 лв.
Fun Cup B е двойка менструални чашки с по-голям размер. Тяхната цел е да предотвратят изтичането на менструална течност, давайки ви възможност да се радвате на пълноценен живот, включително сексуален през онези специални дни от месеца. Размер В са изработени от още по-мек и еластичен силикон за по-г..
85,00 лв. Без данък :85,00 лв.
Предлагаме ви специалната разработка на Fun Factory - Fun Cup, която тук включва комплект от две менструални чашки с размер А и по-големия размер В. Този продукт е разработен като идеална алтернатива на тампоните и дамските превръзки специално за активните жени, които искат да се наслаждават на живо..
85,00 лв. Без данък :85,00 лв.
..
74,26 лв. Без данък :74,26 лв.
..
74,26 лв. Без данък :74,26 лв.
Показани са от 1 до 10 от общо 10 резултата на (1 страници)