ПРОДУКТИ
Кошница

Реалистични дилда

Реалистични дилда

Играчки, предназначени за реално удоволствие

Реалистичните дилда са предпочитани секс играчки от голяма част от хората, търсещи възможност да си доставят допълнително сексуално удоволствие. Интересното при тях е, че независимо дали се използват самостоятелно или по двойки, те винаги създават усещане за секс с реален партньор от кръв и плът.

В тази категория сме подбрали огромно разнообразие от дилда с изцяло анатомична форма. Те представляват пенис отливки, като в повечето случаи притежават напълно автентични релефи, извивки и пропорции. Дори материалите, от които са изработени, в голямата си част наподобяват усещането за човешка кожа, а това още повече създава впечатление за проникване на реален пенис – ефект, който е търсен от потребителите на този вид секс артикули.

Анално дилдо "Super Shaft"
-14 %
Super Shaft е фантастично анално - вагинално дилдо с отвори за пръсти. Изработен от много качествен силикон, който прави фалоса приятен на докосване чрез своята добра гъвкавост и способност бързо да достига температурата на тялото ви. В резултат на това, ласкавият Super Shaft се възприема естествено..
99,00 лв. 85,00 лв. Без данък:85,00 лв.
Дилдо Amor е една от най - добрите разработки на немската фирма 'Fun factory'. Произведен е от медицински силикон, който е минал многобройни тестове за качество и издръжливост. Отливката е в интересен розов цвят, като в основата й е разположена вакуумна подложка за прикрепване към всякакви повърхнос..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Dildo AMORITAМатериал: PVCЦвят: МулатоДължина: 20.3cm.Диаметър: 4.2cm.В опаковка: 1бр.Производител: NMC..
65,00 лв. Без данък:65,00 лв.
Nature skin real dongМатериал: Nature SkinЦвят: ТелесенДължина: 20cm.Диаметър: 4.5cm.В опаковка: 1бр.Производител: ORION, Германия..
79,00 лв. Без данък:79,00 лв.
Вероятно сте си мислили за нещо подобно, но никога не сте имали възможността да усетите два пениса едновременно. Сега това вече е възможно благодарение на творческия отдел на PIPEDREAM. Ако обаче искате да превземете тази грамада е важно да бъдете подготвени за големичките му размери. Ако те не ви п..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Лепяща се отливка "DOLIE" 20.3 см. – това е един тъмнокож повелител на секса, ще възбуди вашата фантазия и ще ви застави да треперите от удоволствие. В него е съхранена древната еротична сила на африканския континент. От неговата възбуждаща страст ще загубите контрол над желанията си. Ако вие сте лю..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Лепяща се отливка "JOHNNY TWO HANDS" е невероятен красавец. Това е едно изящно отлято дилдо в телесен цвят. Той просто е идеал за всяка жена - дълъг, силен, с нежна реалистична кожа, с изпъкнали жилки и вакуумна подложка. С нея 'JOHNY TWO HANDS' се задържа навсякъде. Той просто е мечта! Тази отливка..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Лепяща се отливка със стилен, елегантен прозрачен полимерен материал, в цвят бордо на ствола и сив на изваяната гладка главичка. Леко забелена глава, удебелена с нежен пристегнат пръстен под основата й, за по-голяма сексуална наслада. По ствола на фалоса са разположени фини мрежести релефни жилки, к..
38,00 лв. Без данък:38,00 лв.
Лепяща се отливка "PLUG N RIDE" 15 см. е за всички поклонници на разнообразието в секса. Това е един реалистичен фалос, с телесен цвят, произведен с напълно гладка повърхност. Той е не само мощен, красив, но и невероятно съблазнителен. Той ще Ви подари незабравими минути на фантастично наслаждение. ..
48,00 лв. Без данък:48,00 лв.
Лепяща се отливка с помпа "IRC" 18 см е фалос, който се явява точно копие на мъжкия полов орган, изготвен в естествена величина с точни детайли. Реалистичният стимулатор ще ви помогне не само да се отпуснете след голямото напрежение през деня, но и да получите по- мощно удоволствие. Оптималните разм..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
CyberSkin Dream Dick NaturalDream Dick е поредното реалистично дилдо от серията Real Man на WildFire. Той пленява с напълно автентичната си визия, включваща всички гънки, вени и релефи, с каквито разполага мъжкия полов орган. Двойката големи тестиси добавя към естествения облик на този невибриращ пе..
198,00 лв. Без данък:198,00 лв.
Отливка Vac U Lock "CLASSIC" е изкуствен пенис с чудесно оформена глава и изпъкнали вени. Идеално закръглената и обемна горна част, разрешава по - мощно и чувствено проникване. Vac U Lock е технология, която дава възможност на дилдата произведени по този начин, да се захващат на специални V U Lock к..
44,00 лв. Без данък:44,00 лв.
Ако искате да усетите нещо, което никога досега не сте усещали и да видите нещо, което никога до сега не сте виждали, то това е вашето дилдо. С невероятната си дължина от 45 см и почти 4 кг, пенис отливката "ALL BLACK GIANT" чака своя притежател. Всъщност, не го поръчвайте преди да сте сигурни, че н..
199,00 лв. Без данък:199,00 лв.
Пенис отливка с помпа "BIGGER JOY" 16 см е суперреалистична приставка от именит производител на секс аксесоари. Изправеният му ствол притежава завидни размери, а голямата му кръгла глава ще задоволи и най-капризните дами. Стволът му реалистичен с истински релеф и венозна система.Отливката е изработе..
75,00 лв. Без данък:75,00 лв.
Ultra Soft Double 2 е секс атрибут, който сбъдва еротични желания. Ако партньорката ви мечтае да изпита удоволствието от двойната пенетрация, но не желаете да включвате трети човек в интимните си занимания, дилдото с ринг на Lovetoy е идеалното решение. Пръстенът в основата служи за здраво закрепван..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Ultra Soft Double е една чудесна разработка на Lovetoy, която ви позволява да реализирате фантазията си за двойна пенетрация без да включвате трети човек в играта. Дилдото е с невероятно реалистични размери и визия, чиито релефи и гънки са изпипани до най-малката подробност. То разполага с О-ринг в ..
35,00 лв. Без данък:35,00 лв.
Обичате усещането по време на мастурбация със секс играчки да се доближава максимално до реалното усещане? Nature Cock е точно атрибутът, който ви трябва. Това е възможно най-реалистичното дилдо, което пресъздава еректиралия пенис до най-дребния детайл. Изработен от двупластов течен силикон, този пе..
119,00 лв. Без данък:119,00 лв.
Тази влудяваща имитация на мъжкия член е толкова нежна и реалистична, че ще ви превърне в мъркащо коте, готово да изпълнява всякакви желания, само и само да не спира с възвратно постъпателните движения. При това може да прониква анално или вагинално, в зависимост от вашите предпочитания. Блистерът, ..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Тази пълномащабна имитация е създадена да изглежда като истински еректирал пенис, който може да пикие по команда. В комплекта имате лесна за употреба 60 милилитрова спринцовка, която може да напълните с избрана от вас течност или със също включената в пакета течност с тропически аромат. В основата с..
199,00 лв. Без данък:199,00 лв.
Това е страхотна празнеща се пенис отливка от кибер кожа, която може да запълни изцяло липсата от усещането за еякулация във вашата половинка. Необходими са ви броени секунди, за да напълните отливката и да стартирате играта. Сега имате всичко, с което може да се забавлявате без да се страхувате от ..
119,00 лв. Без данък:119,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от общо 25 резултата на (2 страници)