ПРОДУКТИ
Кошница

Sextoys.bg вече е Lovebite.bg

Реалистични дилда

Реалистични дилда

Играчки, предназначени за реално удоволствие

Реалистичните дилда са предпочитани секс играчки от голяма част от хората, търсещи възможност да си доставят допълнително сексуално удоволствие. Интересното при тях е, че независимо дали се използват самостоятелно или по двойки, те винаги създават усещане за секс с реален партньор от кръв и плът.

В тази категория сме подбрали огромно разнообразие от дилда с изцяло анатомична форма. Те представляват пенис отливки, като в повечето случаи притежават напълно автентични релефи, извивки и пропорции. Дори материалите, от които са изработени, в голямата си част наподобяват усещането за човешка кожа, а това още повече създава впечатление за проникване на реален пенис – ефект, който е търсен от потребителите на този вид секс артикули.

Анално дилдо "Super Shaft"
-14 %
Super Shaft е фантастично анално - вагинално дилдо с отвори за пръсти. Изработен от много качествен силикон, който прави фалоса приятен на докосване чрез своята добра гъвкавост и способност бързо да достига температурата на тялото ви. В резултат на това, ласкавият Super Shaft се възприема естествено..
99,00 лв. 85,00 лв. Без данък:85,00 лв.
Дилдо Amor е една от най - добрите разработки на немската фирма 'Fun factory'. Произведен е от медицински силикон, който е минал многобройни тестове за качество и издръжливост. Отливката е в интересен розов цвят, като в основата й е разположена вакуумна подложка за прикрепване към всякакви повърхнос..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Dildo AMORITAМатериал: PVCЦвят: МулатоДължина: 20.3cm.Диаметър: 4.2cm.В опаковка: 1бр.Производител: NMC..
65,00 лв. Без данък:65,00 лв.
Nature skin real dongМатериал: Nature SkinЦвят: ТелесенДължина: 20cm.Диаметър: 4.5cm.В опаковка: 1бр.Производител: ORION, Германия..
79,00 лв. Без данък:79,00 лв.
Вероятно сте си мислили за нещо подобно, но никога не сте имали възможността да усетите два пениса едновременно. Сега това вече е възможно благодарение на творческия отдел на PIPEDREAM. Ако обаче искате да превземете тази грамада е важно да бъдете подготвени за големичките му размери. Ако те не ви п..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Лепяща се отливка "CALLY" 20.3 см. е един мощен фалос, точно копие на истинското мъжко достойнство. Това е истински красавец с идеална форма, от който имат нужда хиляди мъже и жени по целия свят. Такъв голям, толкова мощен и твърд … Да, за такъв любовник мечтаят всички! Дилдото се отличава с невероя..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Лепяща се отливка "DICK RAMBONE BLACK" 40 см. в черен цвят с перфектен размер и диаметър. Този неестествен фалос е само за ценителите на огромните неща. Отливката е изработена по аналог от пениса на порноактьора от 80-те години на XX век - Dick Rambone. Продуктът притежава здраво залепяща се вакуумн..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Лепяща се отливка "DOC JOHNSON" 20 см. е в телесен цвят и елегантен дизайн. Недейте се доверявайте на имитации, тази отливка е напълно реалистична. Изпитайте неповторимото сексуално удоволствие отново и отново, с най-популярното лепящо се дилдо. Дилдото е, отлято от истински мъжки член с всички реал..
149,00 лв. Без данък:149,00 лв.
Лепяща се отливка "DOLIE" 20.3 см. – това е един тъмнокож повелител на секса, ще възбуди вашата фантазия и ще ви застави да треперите от удоволствие. В него е съхранена древната еротична сила на африканския континент. От неговата възбуждаща страст ще загубите контрол над желанията си. Ако вие сте лю..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Усетете истинското преживяване от секса с порно легендата John Holmes. Лепящата се отливка, носеща неговото име, е напълно реалистично копие на съвършения му огромен пенис. Може да видите всяка изпъкнала вена по дължината на члена му. Цветът и усещането при допир са толкова истински, че в тъмнот..
189,00 лв. Без данък:189,00 лв.
Лепяща се отливка "JOHNNY TWO HANDS" е невероятен красавец. Това е едно изящно отлято дилдо в телесен цвят. Той просто е идеал за всяка жена - дълъг, силен, с нежна реалистична кожа, с изпъкнали жилки и вакуумна подложка. С нея 'JOHNY TWO HANDS' се задържа навсякъде. Той просто е мечта! Тази отливка..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Лепяща се отливка със стилен, елегантен прозрачен полимерен материал, в цвят бордо на ствола и сив на изваяната гладка главичка. Леко забелена глава, удебелена с нежен пристегнат пръстен под основата й, за по-голяма сексуална наслада. По ствола на фалоса са разположени фини мрежести релефни жилки, к..
38,00 лв. Без данък:38,00 лв.
Лепяща се отливка "PLUG N RIDE" 15 см. е за всички поклонници на разнообразието в секса. Това е един реалистичен фалос, с телесен цвят, произведен с напълно гладка повърхност. Той е не само мощен, красив, но и невероятно съблазнителен. Той ще Ви подари незабравими минути на фантастично наслаждение. ..
48,00 лв. Без данък:48,00 лв.
Лепяща се отливка с помпа "IRC" 18 см е фалос, който се явява точно копие на мъжкия полов орган, изготвен в естествена величина с точни детайли. Реалистичният стимулатор ще ви помогне не само да се отпуснете след голямото напрежение през деня, но и да получите по- мощно удоволствие. Оптималните разм..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
CyberSkin Dream Dick NaturalDream Dick е поредното реалистично дилдо от серията Real Man на WildFire. Той пленява с напълно автентичната си визия, включваща всички гънки, вени и релефи, с каквито разполага мъжкия полов орган. Двойката големи тестиси добавя към естествения облик на този невибриращ пе..
198,00 лв. Без данък:198,00 лв.
Отливка Vac U Lock "CLASSIC" е изкуствен пенис с чудесно оформена глава и изпъкнали вени. Идеално закръглената и обемна горна част, разрешава по - мощно и чувствено проникване. Vac U Lock е технология, която дава възможност на дилдата произведени по този начин, да се захващат на специални V U Lock к..
44,00 лв. Без данък:44,00 лв.
Ако искате да усетите нещо, което никога досега не сте усещали и да видите нещо, което никога до сега не сте виждали, то това е вашето дилдо. С невероятната си дължина от 45 см и почти 4 кг, пенис отливката "ALL BLACK GIANT" чака своя притежател. Всъщност, не го поръчвайте преди да сте сигурни, че н..
199,00 лв. Без данък:199,00 лв.
Пенис отливка с помпа "BIGGER JOY" 16 см е суперреалистична приставка от именит производител на секс аксесоари. Изправеният му ствол притежава завидни размери, а голямата му кръгла глава ще задоволи и най-капризните дами. Стволът му реалистичен с истински релеф и венозна система.Отливката е изработе..
75,00 лв. Без данък:75,00 лв.
Cyber Dong е 100% реалистичен фалос имитатор, способен да задоволи всичките ви еротични прищевки. Той впечатлява с внушителните си размери и напълно автентична визия. Трудно бихте открили съществена разлика между този секс атрибут и истинския пенис, и това е валидно както при наблюдение, така и при ..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от общо 33 резултата на (2 страници)