ПРОДУКТИ
Кошница

Метални дилда

Метални дилда

Металните дилда умеят да създават много различно усещане и възбуда. Те са леденостудени или горещи, в зависимост от това дали са били поставени в хладилник или нагряти с топла вода. Външният им вид издава много стил и по-твърда еротика.

Метално дилдо Butt Plug "SILVER CRYSTAL PINK" 7 см. Налични цветове:  - розов Подарете на половинката си стилно бижу, в което тя ще се влюби, веднага щом го зърне. В основата му стои прекрасен цветен кристал, който доставя удоволствие на сетивата. Можете да го затоплите леко или да го охла..
38,00 лв. Без данък:38,00 лв.
Специално създадена за БДСМ екстремистите, тази анална кука с две, различни по големина топчета ще ви позволи да реализирате най-смелите си еротични фантазии. Метални приспособления от този вид се използват от много почитатели на садо-мазо забавленията. С тяхна помощ всеки, който обича да доминира щ..
105,00 лв. Без данък:105,00 лв.
XXL е анално метално дилдо за напреднали любители на стимулацията в аналната област. То служи за плавно отпускане на аналната мускулатура с цел максимално удоволствие по време на секс с партньор. Този конкретен Butt Plug изпълнява чудесно и ролята на еротично бижу. С инкрустирания цветен камък в осн..
139,00 лв. Без данък:139,00 лв.
Представяме ви анално метално дилдо тип спирала – инструмент за напреднали в аналната стимулация. То е подходящо както за жени, така и за мъже, търсещи възможност за интензивна стимулация на тази част от своето тяло. Пробката е с диаметър 2.9 см в най-широката си част, което гарантира пълно отпускан..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Този луксозен сет съдържа 3 броя анални метални дилда с красиви червени камъни. Три различни размера, подходящи за всеки вкус. С тях може да си поигратете под душа или във ваната. Може също да затоплите или охладите предварително тези бижута и да достигнете нови усещания в любовната игра. Всъщнос..
119,00 лв. Без данък:119,00 лв.
Представяме ви метален анален разширител с визията на истинско бижу. Неговото предназначение е да направи аналния секс по-приятен, а първите ви опити – напълно безболезнени. Можете да го носите дискретно под дрехите си, отпускайки плавно аналната мускулатура, а също и по време на интимните занимания..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Това не е просто поредният Butt Plug, който ви предлагаме, а чудесна комбинация между анален разширител и украшение за тази деликатна ерогенна зона. В основата на ръкохватката е вградено цветно стъкло във формата на сърце, наподобяващо скъпоценен камък, което ще ви придаде допълнително обаяние и сек..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
SILVER CRYSTAL 8 см е анално дилдо от метал, предназначено за хора с известен опит в аналния секс. Основното му предназначение е да отпуска плавно и без болка аналната мускулатура, но изработката му показва,че това е едно изящно анално бижу. С този елегантен Butt Plug ще бъдете предизвикателна гледк..
48,00 лв. Без данък:48,00 лв.
Метално дилдо Butt Plug "SILVER CRYSTAL" 9.5 см. Метално дилдо Butt Plug "SILVER CRYSTAL" 9.5 см.
-13 %
Металът е един от най-подходящите материали за изработване на качествени анални дилда. Този материал е различен с това, че дава много възможности за употреба – можете да го затоплите, в случай, че обичате комфорта или пък да го охладите, ако желаете по-екстремент тип удоволствие. Аналният разширител..
79,00 лв. 69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
Аналните дилда ви дават възможност да се насладите максимално на удоволствието от стимулацията на тази специфична ерогенна зона. Те имат няколко особено важни свойства, но най-важно е, че помагат за плавното отпускане на аналната мускулатура, с което помагат да се избегне болката при сексуален конта..
79,00 лв. Без данък:79,00 лв.
Дължина: 13 см.Дебелина: От 2.3 до 3.9 см.Материал: Медицинска стоманаЦвят: Сребрист..
169,00 лв. Без данък:169,00 лв.
За много мъже вътрешната стимулация на пениса е извор на огромно удоволствие. Ако спадате към категорията на най-смелите мъже, можете да опитате изцяло нов метод за сексуална наслада с помощта на нашия изящен пенис плъг – уретер стимулатор. Sextoys ви предлага най-голямо разнообразие от секс играчки..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от общо 12 резултата на (1 страници)