“Нова година, ново аз” - нали това беше максимата, която много от нас си повтарят в началото на всяка година? Този път и ние решихме да се включим в тази тенденция, при това на 100%. Все пак, какъв по-подходящ повод да натиснем бутона “Refresh” и да променим изцяло концепцията, комуникацията и визуалната си идентичност? 
 

Ако се чудиш защо се променихме и с какво LoveBite е по-различен от sextoys.bg, те съветваме да продължиш да четеш.
 

Макар LoveBite все още да е непознато име за теб, нашата история далеч не започва сега. Ние от екипа на sextoys.bg сложихме началото на онлайн магазина ни преди повече от 20 години, още когато разпространението и продажбата на секс играчки в България беше нова и непозната територия. Преборихме се с много предразсъдъци, теми-табу и какви ли не реакции, но оцеляхме, пораснахме и научихме много за навиците ти и твоите най-съкровени желания.
 

С времето обаче нещата се променят, променихме се и ние. В стремежа си винаги да предлагаме модерни и иновативни продукти, които да отговарят на нуждите дори на най-широко скроените ни клиенти, усетихме нуждата от изцяло нов облик и комуникация на нашия магазин. 
 

И ето че настъпи моментът да се припознаем в израза “Нова година, ново аз” и да обърнем нещата на 180 градуса. С помощта на екип от талантливи дизайнери, превърнахме sextoys.bg в lovebite.bg - в нещо дръзко, смело и цветно. Точно като нас самите и като теб, независимо дали си бил наш клиент в миналото или ти предстои да ни (пре)откриеш. С промяната на името, цветовата гама и цялостния облик на онлайн магазина искаме да покажем, че да си поръчаш секс играчка съвсем не е срамно и вече далеч не е табу. Напротив, това е начин да си подариш нови усещания и емоции, да се забавляваш и да опознаеш себе си и партньора си. 
 

В крайна сметка светът около нас не е само в черно и бяло - имаме цяла палитра от цветове, която да опознаем и вкусим, и ние от LoveBite сме тук, за да направим всичко цветно и дръзко - точно като теб. 
 

Абонирай се за нашия бюлетин, за да се възползваш от нашите специални предложения и намаления (повярвай ни - струва си). 

За да следиш всичко около най-горещите секс играчки и тенденции в света на възрастните, последвай ни и в Инстаграм. Обещаваме ти страхотно забавление, образователни и интерактивни публикации, както и по един специален giveaway всеки месец. 
 

Запознай се с нас - не хапем. Или пък…?