Навън вече застудя и това е идеалното време да прекараш малко повече време с половинката под чаршафите. Щом четеш тази статия, поздравления! Ти си наясно, че секс играчките не са табу, а необходимост за поддържане на огъня, особено в една дълга връзка.  Сигурни сме, че имаш запазени номера, с които разнообразяваш сексуалния си живот, но днес ще ти предложим нашия топ 5 на секс играчки за двойки. Благодарение на тях може да направиш креватните занимания с партньора ти още по-пикантни.

Кибер кожа

Секс играчките от кибер кожа заемат челна позиция в днешната ни класация. Тези секс аксесоари предлагат голямо разнообразие от продукти. Тяхното най-голямо предимство е, че създават реалистично усещане при досег и употреба. По този начин използването на играчки от кибер кожа ще достави едновременно наслада на теб и твоя човек, без да разберете каква е разликата между кибер кожа дилдо и истински пенис.

Кибер кожата е изключително гъвкав и адаптивен материал, който ще възстанови първоначалната си форма без проблем. В категорията секс аксесоари от кибер кожа може да избираш измежду пенис, вагина, мастурбатор, анално-вагинален удължител и удебелител и други. Както се казва, в нашия секс магазин може да намериш за всеки вкус по-нещо, за да доставиш едновременно удоволствие на теб и партньора ти.

Пенис удължител

Ако искаш да изпиташ още по-удовлетворяващо чувство по време на секс или си на вълна за нещо ново, ти препоръчваме да пробваш продукт от категорията ни еректори и удължители за пенис. Тези видове секс аксесоари са създадени от изключителни удобни и адаптиращи се по формата на пениса материали за максимален комфорт и приятно усещане по време на използване. Повечето еректори и удължители разполагат и с допълнителни екстри като клитор стимулатор или вибро куршум, които предизвикват по-голям стимул в  най-чувствителната точка на жената и без съмнение ще предизвикат вихрушка от стенания и разбира се, щастлив край.

Aнални играчки

За много двойки няма нищо по-интимно и лично от аналния секс. Достигането на пълен синхрон в това начинание не става толкова лесно. Затова нашият съвет е, ако искаш да пробваш анални игри или да вкараш пъстрота в тях, да включиш в арсенала си анални играчки. Докато “изследваш” задната територия, ще видиш, че тя има много плюсове и за двама ви. Поради физическата и емоционална уязвимост на аналнния секс, ще успееш да достигнеш с половинката си до по-дълбоки нива на интимност и удоволствие. Една от основните причини за това е свързана със самия анален периметър, изпълнен с нервни окончания, затова дори при най-малкото докосване, ще предизвикаш огромна реакция. Имайки предвид това, не смятаме, че трябва да отлагаш повече, а трябва да избереш час по-скоро анални играчки като дилда, анални вибратори, простатни стимулатори, анални топчета и броеници, за да си поиграеш заедно с човека до теб. И накрая не забравяй и лубрикант, за да бъде идилията пълна.

Секс люлка

Следващо занимание, което ще ти предложим да тестваш, е секс люлката. Този наистина специален секс аксесоар ще направи интимния живот на всяка двойка истински вълнуващ. В случай че си почитател на БДСМ или пък просто харесваш нестандартните възбуждащи усещания, люлката е подходяща за теб. Секс играчката може да се използва както за по-екстремен садо-мазо секс, така и за по-нежни ласки. Чрез този уникален аксесоар ще може да избягаш от рутината и да се възползваш от нови възможности за забавление.

Белезници за крака и ръце

И като става въпрос за добавяне на нещо различно към сексуалните изживявания: белезниците за крака и ръце са страхотен избор, независимо дали вече си имаш БДСМ ритуали в обичайната ти програма, или може би, за първи път опитваш тази нетрадиционна форма на сексуални взаимоотношения. Без значение от ситуацията, белезниците за крака и ръце са едни от най-универсалните играчки за повишаване на възбудата. В нашия онлайн магазин, за секс играчки, събрахме няколко от най-добрите видове белезници, за да можеш да експериментираш с разнообразни ролеви игри и да покачиш нивото на адреналин при следващия секс рунд.

Това са само 5 секс играчки за двойки, които днес ти представихме от LoveBite, но с тях може да откриеш безброй много опции да предизвикаш твоя любовник, да разпалиш сексуалните му фантазии и заедно да достигнете други емоционални висоти.