Има всевъзможни начини да разбереш каква е в леглото една жена още преди да си правил секс с нея. Обикновено походката, мимиките, жестовете и дори гласът ѝ издават много. Знаеше ли обаче, че и цветът на очите може да ти даде доста богата информация за сексуалността на една жена? Погледът е отражение на емоции, характер и мисли. Виж една жена в очите, за да разбереш дали е страстна любовница, любвеобилна жена или романтична натура.

 

Ще ти помогнем да разбереш каква е жената до теб спрямо цвета на очите ѝ.

Синеоки жени

Синият цвят на очите при дамите се свързва с нежност и грижовност в леглото. Обикновено жените с такъв цвят на очите познават добре “стойността” си и един мъж е необходимо доста да се постарае, за да ги впечатли. Освен това, трябва да е напълно отдаден на тях, защото те обичат дълготрайни сексуални партньорства и приятни изживявания в секса. От своя страна, синеоките дами ще дадат всичко от себе си за цялостното задоволяване на половинката. Обичат любовната прелюдия, стартираща с изисквани вечери на свещи. Няма да сгрешиш, ако ги обсипеш с цветя или им подариш секси бельо. В секцията еротично бельо в сайта на LoveBite ще откриеш чудесни идеи, с които ще разнообразиш любовния живот на синеоката дама.

Зеленооки жени

Флиртът ще е най-добрият ти приятел, когато искаш да спечелиш зеленоока жена. Накарай я да се влюби в теб! Ако изпитва силна страст, ще се постарае да задоволи всичките ти любовни желания. За дамите със зелени очи, любовната игра преди секса е изключително важна. Опиташ ли се да претупаш тази част, партньорът срещу теб, със сигурност, няма да остане доволен. Отдели време на любовната увертюра, подсигури си интимно масажно олио (може да намериш такова в нашия онлайн магазин), а след това няма да съжаляваш, защото жената със зелени очи ще изпълни и най-дълбоко пазените ти секс фантазии. 

 

Чернооки жени

 

Както се пее в една песен “черни огнени очи”... Определено, жените с този рядко срещаш се цвят очи, са най-палави в леглото и ще “подпалят” сексуалните ти страсти. Но внимавай да не отминат пожарите на любовта, защото с чернооките жени въглените винаги остават да горят под пепелта. Дамите с черни очи са склонни към фетиши и обичат експериментите в леглото. Те няма да ти откажат да им сложиш белезници или да ги вържеш. Подобни аксесоари само биха разпалили сексуалните им желания, а ти ще можеш да се насладиш на пълна програма и освободеност от всякакви задръжки.  Разнообразни сексуални играчки от този тип може да видиш в “BDSM Фетиш” категорията ни.

 

Пъстрооки жени

 

Тези дами са много женствени и обичат да изпъкват над всички останали. Поради тази причина може да им оставиш доминантната роля в сексуалните отношения.  Жената с пъстри очи, от своя страна, ще задоволи максимално всяко твое сексуално предпочитание. За нея не съществуват граници, когато иска да достави удоволствие на себе си и половинката си. Съветваме те да търсиш разнообразие, да включиш целия си арсенал от сексуални играчки и еротични идеи, защото зеленооките са склонни да се отегчават бързо и лесно биха те заменили с друг партньор, за да продължат уверено със сексуалните си похождения.

 

Кафявооки жени

 

При тези дами, мъжът трябва да е доминиращ във връзката и да определя темпото на сексуалните отношения. Разбуди енергичността и страстта в жената с кафяви очи и няма да съжаляваш. Може да откриеш една страхотна тигрица в леглото, която е способна да ти даде наслада, каквато не си изпитвал до момента. От най-консервативни, кафявооките може да се превърнат в най-разкрепостени любовници, само трябва да знаеш как да предразположиш жената с кафяви очи. Постарай се, защото тя е способна да те дари с множество оргазми.

 

И един съвет от екипа ни: запомни, че нито една дама не обича еднообразието, дори да не си го признава. Ако искаш да да откриеш интересни идеи за разнообразяване на любовния живот, може да разгледаш сайта ни.