Съвместимостта на зодията ти и тази на твоя партньор може да се окаже определяща при напасване на еротичните ви желания и върховните преживявания в леглото. На всеки се е случвало да изпитва неистово влечение към човек, с когото всъщност не се разбира в ежедневието. Няма нужда да се чудиш от къде идва този копнеж! Различните характери, стремежи и сексуалност са в основата на една завладяваща връзка, а зад всичко изброено - стои темпераментът на зодиакалния знак. 

 

Искаш ли да разбереш каква е сексуалната индивидуалност на представителите на всяка една зодия? Предлагаме ти, да прочетеш следващите редове.

Овен

Като първи зодиакален знак, овенът притежава неудържимост и упоритост. Не се бои от експерименти в спалнята, обича да доминира над партньора си и търси разнообразие. Лесно може да му доскучае и поради тази причина иска до себе си човек, който може да внесе нови вълнуващи нотки в любовния му живот. Има най-силно сексуално привличане с Лъв, Везни, Близнаци и Скорпион.

Телец

Телецът е нежен прелъстител. Пожелае ли те - може да те обсипе с подаръци и романтични вечери на свещи и пенливо вино. За него общуването е от изключителна важност, било то емоционално, или физическо. Действията му са целеустремени, традиционното го привлича. Представителите на тази зодия обичат да бъдат обсипвани с целувки преди любовния акт, за тях прелюдията може да е по-възбуждаща от същинската част. Любовно съответствие имат най-вече с представителите на Козирог, Близнаци и Скорпион. 

Близнаци

Този зодиакален знак обича партньори с остър ум и интелект. Сексът на нестандартно място и мръснишките думи по време на акта, ще го възбудят до степен, при която би могъл да изпита най-голяма удовлетвореност. Търсещи и даващи разнообразие, Близнаците искат да бъдат напълно задоволени, но и ще  удовлетворят всеки един каприз на партньора си. Най-вече си пасват в леглото със Стрелец, Дева и Водолей. 

Рак

Раците са определяни като най-чувствителни. Първоначално, може да изглеждат срамежливи в леглото, но с правилния подход, ще стигнеш до необозрими сексуални висоти с тях. Ракът е творчески настроен и е склонен да експериментира, ако бъде предразположен в точния момент. Тази зодия може да овладее до съвършенство оралните техники и да накара партньора си да изпита върховно сексуално преживяване. Ракът си пасва най-добре в леглото с Телец, Лъв, Козирог и Риби.

Лъв

И в живота, и в леглото, Лъвът държи да бъде център на вниманието. Не пести и енергията си, за да го постигне. Търси любовен партньор, който да задоволи нестихващата му страст и сексуална възбуда. Доминантността на този зодиакален знак няма как да не се запечата в съзнанието ти, но обикновено неговото удоволствие е по-важно в леглото. Добра еротична връзка може да се получи с Телец, Козирог и Стрелец.

Дева

Представителите на този знак обичат нежни партньори и чувствени сексуални преживявания. За тях любовната игра е важна и поради тази причина не бързат, обичат да докосват телата им. Ако искаш да ги плениш, заложи на еротичен масаж. В онлайн магазин на LoveBite може да откриеш масажни олиа с различни чувствени аромати. Най-добро сексуално сходство: Телец, Везни, Риби, Козирог.

Везни

Представителите на зодия Везни са с изключително изтънчен вкус при избор на сексуален партньор. В леглото може да са доста артистични, но първо трябва да бъдат завладени емоционално, преди да прекрачат всички граници в спалнята. За тях флиртът преди еротичната игра е изключително важен. Също така обожават еротично бельо, а правилно подбраната музика по време на полов акт, може да ги накара да достигнат до върховни удоволствия. В леглото си пасват с Овен, Близнаци, Лъв и Стрелец.

Скорпион

Очаквайте прекрачване на всякакви сексуални фантазии, ако имате за партньор Скорпион. Той се възбужда много бързо, винаги е готов за креватни преживявания, също така обича да налага контрол. Може да изцеди всички сили на половинката си по време на любовната игра. Този знак иска да получи, но и ще достави най-големи сексуални забавления на половинката. Нажежава докрай страстите с Телец, Лъв, Скорпион и Риби.

Стрелец

Стрелците винаги искат да изпитват нови усещания. Имат готовност за секс по всяко време и навсякъде. Склонни са да сменят често партньора си и да флиртуват, дори да са във връзка. С тях сексът винаги ще бъде страстен. В спалнята са активни и палави. Най-добрите любовници, които си пасват със Стрелците, са: Овен, Лъв, Близнаци и Водолей.

Козирог

Козирозите са по-резервирани в началото на любовната прелюдия, но веднъж прекрачили границата, може да станат изключително дръзки и разкрепостени. Обожават да бъдат прелъстявани и ухажвани. За тях любовните увертюри са задължителни. Обикновено изчакват партньора да направи първата крачка. Най-страстни секс половинки за тях са Рак, Телец, Козирог и Дева.

Водолей

С представител на зодия Водолей трябва да си търпелив и да имаш предвид, че той показва по-трудно чувствата си. Остави го да командва “парада” и ще ти покаже огромна изобретателност и въображение в креватната игра. Тази зодия обича интересни секс играчки. Любовен комплект Адам & Ева би нажежил до краен предел страстите в леглото между теб и партньора ти, от зодия Водолей, особено ако ти си представител на зодиакален знак Близнаци, Водолей, Стрелец или Дева.

Риби

Рибите имат най-разкрепостени сексуални фантазии. Те са страхотни ухажори, а в секса обичат романтиката и чувствената любовна игра. Използват и експериментират с различни техники, а когато и партньорът им развихри въображението си, Рибите са най-щастливи. Половинки, които биха могли да отгатнат сексуалните желания на този зодиакален знак, са: Скорпион, Рак, Дева и Везни.

А ти, пасваш ли си с твоята половинка спрямо зодията?