Започваме годината мръснишки и ще повдигнем завесата на това как да използваш силата на думите. Навярно си чувал израза: “Една картина казва хиляди думи.”, да, така е. Но и някои определени думи без картина, казани по правилния начин, могат да направят чудеса с партньора ти. Ако искаш да пишеш секси съобщения или да говориш мръснишки в леглото, но не знаеш как, продължавай да четеш следващите редове.

Защо да пробваш да говориш палаво?

Мръснишкото говорене има много предимства и извън леглото. Благодарение на него ще успееш да поддържаш сексуалното напрежение, ще се настроиш за възбуждащи преживявания и като цяло ще подновиш страстта във връзката. Понякога гласът и точно подбраните думи могат да действат много по-наелектризиращо дори от докосване. Може да опиташ силата на хапливите реплики не само на живо, но и когато с половинката сте поотделно. Представи си как изпращаш “мръсно съобщение”, докато партньорът ти е на работа? Едно такова съобщение ще поддържа искрата жива, а сексът след това ще бъде умопомрачителен.

Как да говориш мръснишки?

Преди да преминеш към вълнуващата част е важно да разбереш каква е нагласата на човека до теб по темата. Както за всичко, което се случва между вас, трябва да си наясно дали и половинката ти е на същата вълна. За теб, може и да бъде изключително възбуждащо да говориш или пишеш палаво, но за другия - да бъде много притеснително и странно. По тази причина преди да задействаш еротичния писател в теб, бъди сигурен, че половинката ти е съгласна да чете и слуша неприлични думи.

Правило #1: старт на играта

След като и двете страни от мръснишкия разговор, са съгласни да се впуснат в него, действайте, без да му мислите. Една от предпоставките тази любовна прелюдия да сработи е, когато и на двамата партньори им е удобно да влязат в нея.

Правило #2: разбери какво ви харесва

Силата на неприличния чат или разговор е да разгорещиш партньора под пъпа, а за тази цел - е нужно да разбереш какво му харесва. Пробвай различни сценарии, докато уцелиш неговата малка мръсна тайна. Може да говориш за това как бихте направили тройка или ще му доставиш удоволствие. Няма значение! Просто действай и виж как емоциите между вас се нажежават.

Правило #3: сподели, ако си възбуден

Тук отново отношенията се градят на доверие. Не очаквай, че отсрещната страна ще играе мръсни игрички, ако и ти не споделяш, че си възбуден. В случай че това занимание ти харесва и нещо конкретно те е възбудило, кажи на човека до теб. Никой не би отказал малко мръсни приказки в обедната почивка.

Правило #4: не му мисли толкова

Мръсните приказки трябва да са обетована земя, в която да се чувстваш комфортно, но и да се забавляваш. По наше мнение не е необходимо да мислиш толкова много какво ще напишеш или как ще го кажеш, а да се отдадеш на момента. Ако имаш нужда от подтикване в правилната посока, пробвай да превърнеш това интимно изживяване буквално в игра. Една класика като “Истина или предизвикателство” може да наклони везните на където трябва.

Правило #5: не съди партньора си

Помни, че е задължително да бъдеш с отворено съзнание и да не съдиш. Остани непредубен докрай даже и ако чуеш нещо странно или смешно. Съветваме те да изслушаш внимателно мръсните помисли на половинката си, за да може връзката ви да укрепне още повече.

Правило #6: не настоявай и не се чувствай притиснат

Освен всичко друго е от значение да не притискаш човека до теб. В случай че от някои мръсни приказки видимо партньора ти не изглежда доволен или пък е стреснат, забави малко обстрела с палави мисли. От друга страна, ако и ти самият, не се чувстваш някак удобно от идеята за dirty talks, може спокойно да си признаеш. Все пак трябва да е забавно и възбуждащо, а не натоварващо и стресиращо. 

След като вече знаеш какви са правилата на играта, е време за действие!