Неизвестността плаши хората и много често върви с много митове, предавани “от уста на уста”. Неизвестното е обаче и вълнуващо. Днес ще си поговорим за една нетолкова изследвана територия, наречена анален секс. Дори да си пробвал това сексуално преживяване веднъж или два пъти, но да не е било толкова завладяващо - знай, че с практиката усещането от него става все по-добро. С нежен партньор, някои уроци за релаксиране и отпускане на ума и тялото, и специален лубрикант за анален секс - може да откриеш бързо задния вход на любовния рай. Затова, да се захващаме заедно и да разбием 5 мита за аналните оргазми, така че да забравиш за всички предразсъдъци, свързани с тях.

Мит #1: аналният секс е опасен

Най-много мозъкът ти да експлодира от множество оргазми. Реално, аналният секс е напълно безопасен, ако го правиш правилно. Макар че понякога някои хора изпитват болка, тя е субективно усещане, което зависи от настройката на ума. Преди да пристъпиш към подобни любовни игри, поговори с половинката си. И независимо от коя страна се намираш - уважавай границите на своя партньор. Всеки от вас заслужава да изпита оргазъм от аналния секс, затова общувайте и прониквайте нежно в дълбините на удоволствието.

Мит #2: естественото овлажняване е всичко, от което се нуждаеш

Порно филмите са страхотни, но и понякога доста фантастични. Едно доказателство е, че във видеата за възрастни е нужна само естествено овлажняване със слюнка, за да се насладиш на уникален анален секс. Да, ама не. В реалния живот е необходим определен вид лубрикант, за да се отдадеш на ласки вместо да се чувстваш дискомфортно и протрит.  По тази причина те съветваме да разгледаш секцията от нашия онлайн магазин с анални гелове и лубриканти и да превърнеш проникването отзад в незабравимо и приятно изживяване.

Мит #3: загуба на уважението

Много хора смятат, че след като дадат зелена светлина за паркиране отзад, партньорът им ще загуби уважението си към тях. Макар че всяко правило има своите изключения, в повечето случаи ситуацията е точно противоположна. И правенето на анален секс печели бонус точки в очите на половинката. Аналният секс е едно от най-интимните занимания, с които двама души могат да се занимават. Когато и двете страни са съгласни, а заниманието е правилно изпълнено, това може да доведе до сближаване на двойката.

Мит #4: без презерватив

Липсата на вероятност от забременяване при анален секс, прави този интимен контакт доста харесван от дамите. По тази причина и много често хората, практикуващи анален секс, смятат, че няма нужда да използват презерватив.  Това мнение е пълен мит! Аналният секс носи риск от предаване на различни болести - приблизително същият като при вагинален полов акт. В края на краищата, всякакви абразии в аналната тъкан могат да действат като малки входни точки за навлизането на бактерии и вируси в кръвта ти.  Не се отчайвай. Използването на презерватив не само може да предотврати предаването на неприятни последствия, но и ще намали триенето, правейки прехода през “входа” по-плавен. Само не забравяй да смениш кондома, преди да преминеш към класически секс упражнения, или обратното.

Мит #5: дупката на дупето ще се разтегне

Подобно на другите митове, отнасящи се до аналния секс, и този се оказа неверен. Не, дупката на дупето ти няма да стане по-голяма и да се разтегне. Тъканта в тази област е еластична, а мускулите на аналния сфинктер са разтегливи. Това, което наистина се случва, е, че след време и с трупането на опит, мускулите в тази част на тялото се научават да се отпускат и свиват по-лесно. Тук отново се връщаме на горния мит, че аналният секс, като всяко друго сексуално преживяване, е въпрос на вътрешна нагласа.

 

И да, от нашия опит ти препоръчваме да не се лишаваш от аналния секс, защото той носи истинско удоволствие. Преди да се впуснеш в атака и завладяване на “задния двор” обаче поговори с партньора си, забрави всички предразсъдъци и разбира се, си подсигури надеждна смазка за целта.