ПРОДУКТИ
Кошница

Бичове и камшици

Бичове и камшици

Това е мястото за болка и наслаждение. Най-голямо разнообразие от кожени камшици, бичове, палки и пръчки за пошляпване. Насладете се умерено на болката и изследвайте удоволствието и оргазма, който ще ви донесе.

Специално одбрените от автора на Fifty Shades of Grey фетиш атрибути носят свой уникален отпечатък и излъчване. Те имат способността да превърнат БДСМ забавленията от нещо плашещо в нещо изключително възбуждащо и да привлекат към тъмната страна все повече авантюристи. С палката 50 Shades ще можете д..
85,00 лв. Без данък:85,00 лв.
Марката 50 Shades of Grey е най-новият фетиш на любителите на доминантно-подчинените сексуални отношения. Тя се стреми да задоволи всяко тяхно желание и да попълни арсенала им от атрибути за подчинение и наказание. Представяме Ви изискан бич, с който ще държите своята непослушна половинка в подчинен..
109,00 лв. Без данък:109,00 лв.
Flogger Fifty Shades of Grey е луксозен бич, направен от изкуствена кожа, с 48 ресни. С този стилен символ на любовния садизъм може да се насладите на разнообразни удоволствия. Заради пълният контрол на силата на удара, с него може да почувствате както нежно докосване, така и пареща болка. Той е ком..
85,00 лв. Без данък:85,00 лв.
Дължина: 45 см / използваема /Дължина на дръжката: 17 смЦвят: черенМатериал: изкуствена кожа..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
Кожената пръчка за пляскане "DEVIL STICKS NUBUCK RED" 70 см. е направена от луксозна материя, гъвкаво тяло и красива форма. Има стилна визия, здраво наплитане и удобна ръкохватка. Дължина: 70 см. Материал: Кожа, Поливинил Цвят: Червен, Черен..
38,00 лв. Без данък:38,00 лв.
Луксозен камшик за пляскане Fetish Beaded, произведен от изкуствена шлюпка и висококачествени материали. Бъдете няколко! Почувствайте удоволствието от леката зло, която може да се окаже предтеча на множетсво силни оргазми.- Лукс достъпен за всеки - Удобна дървена дръжка с топчетса форма - Накитник з..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Луксозен камшик за пляскане Angel Touch, произведен от изкуствена кора и висококачествени материали. Бъдете различни! Почувствайте удоволствието от леката болка, която може да се окаже предвестник на множетсво силни оргазми. - Лукс достъпен за кой да е - Удобна ръкохватка инкрустирана с к..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Цели 47 сантиметра - толкова е дължината на тази разкошна пръчка за пляскане. Вие какво си помислихте? Сега не говорим за пениси и вибратори, а за БДСМ наслада. В нейната основа стои използването на различни аксесоари, с които да контролирате, подчините и подлудите партньора си. Този вид занимания с..
24,00 лв. Без данък:24,00 лв.
Ако ви е омръзнало във вашето ежедневие да бъдете командвани или пък да командвате, то сега е моментът да обърнете монетата от другата страна. Оставете вашия партньор да реши той самият какво вие да правите, при това безпрекословно. Или пък дайте воля на желанията и заповедите си към вашата половинк..
56,00 лв. Без данък:56,00 лв.
Тази пръчка за пляскане е ръчно изработена специално за вас. Може да се оставите да бъдете командвани или пък вие да командвате. Играта може да започне сега...Дължина: 65 см..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Ръчно изработената пръчка за пляскане е важна част от вашата любовна игра. Може да поемате контрола или да му се поддавате. Изборът е ваш, удоволствието също е за вас.Дължина: 65 см..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Стилна пръчка за пляскане чрез ръчно положен труд. Изработена изящно, стилно и красиво. Готова е да ви предостави всички усещания, от които се нуждаете. Искате да командвате, добре. Искате да бъдете подчинени, добре. Насладете й се...Дължина: 65 см..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от общо 12 резултата на (1 страници)