ПРОДУКТИ
Кошница

БДСМ и фетиш аксесоари

БДСМ и фетиш аксесоари

Това е царството на различното забавление. Нашият онлайн секс магазин ви предлага най-причудливите и разчупени аксесоари за вълнуващ секс. Топки за уста, кожени комплекти и уреди за разнообразно секс преживяване.

Секс машина "Louisiana Lounger" - истински секс, без каквото и да било усилие. Тази машина състояща се от 2 основни части, ще ви въведе в света на изкушението и удоволствието, и ще ви накара да почуствате силата на мощните оргазми. Отпуснете се обятията на анатомичното надуваемо легло и изберете еди..
399,00 лв. Без данък:399,00 лв.
Секс комплект за начинаещи Обичате да контролирате и заповядвате! Накарайте любовника си да захапе стръвта с куките за уста, включени в малкият ни комплект. Поставете по една кука от двете страни на устата на своя партньор и решавайте кога той или тя може да затвори устата си и колко често може да ..
38,00 лв. Без данък:38,00 лв.
Секс люлка за врата - Fetish Fantasy Door SwingАко партньорът Ви не е много силен или пък искате да гали цялото Ви тяло докато правите секс, люлката за врата от секс магазин Sextoys е правилния избор. Лесно може да я закачите на входната или някоя от вътрешните врати на вашия дом и да се отдадете на..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Fetish Fantasy Series Bondage Vest Преминете към ново ниво в секса с Жилетката от Pipedreams. Този уникален комплект е система от вериги и белезници, които се прикрепват към здрава жилетка. Подходящ е за по-атлетичните двойки, като може да бъде носен от него и нея. С този комплект ще можете да изпр..
234,00 лв. Без данък:234,00 лв.
Бандаж с каишка Fetish Fantasy Така той не може да ви избяга! Ще тича след вас като кученце и ще изпълнява ващите желания. А желанията на господарката са закон! Особено ако нещо се опъва и трие дискретно в неговия пенис и обещава гореща нощ. Привържете го за вас с нашия бандаж с каишка Fetish Fanta..
55,00 лв. Без данък:55,00 лв.
За всички любители на играта „Чичо доктор“.Поставете го и прегледайте вашата половинка. Уредът е оборудван с механизъм за постепенно отваряне на щипките, регулатор за застопоряване и нежни пипала на захвата. Продуктът е изработен от медицинска надеждна пластмаса. Преди да ползвате продукта използвай..
31,00 лв. Без данък:31,00 лв.
За много мъже вътрешната стимулация на пениса е извор на огромно удоволствие. Ако спадате към категорията на най-смелите мъже, можете да опитате изцяло нов метод за сексуална наслада с помощта на нашия изящен пенис плъг – уретер стимулатор. Sextoys ви предлага най-голямо разнообразие от секс играчки..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Метален О-ринг за уста "SPIDER GAG"   Fetish Fantasy Extreme Spider Gag ще осигури на доминиращия, господаря във Вашата перверзна и възбуждаща игра, власт и възможност да вкарва в устата Ви каквото пожелае. Бъдете сигурни, че тази секс играчка ще издигне BDSM заниманията Ви на ново нив..
55,00 лв. Без данък:55,00 лв.
Пръстен за уста Fetish Fantasy Open Gag Mouth Искате да диктувате правилата или да се подчинявате в пълна тишина. С топчетата за уста си осигурявате тези екстри, но винаги имате идеи за някакво разнообразие. Мълчанието е злато, но в същото време дали не може палавото езиче да върши своята работа? П..
42,00 лв. Без данък:42,00 лв.
Двойка топчета за уста Какво ще кажете за секс в пълна тишина? Някои веднага ще опонират, че това е невъзможно с техният бъбрив партньор. А неуместните реплики за развалената кола или досадната колежка в сюблимния момент на вашата интимна вечер? Ние предлагаме решение за такива ситуации – само тр..
35,00 лв. Без данък:35,00 лв.
Шшш! Мълчанието е злато! Време е вашият любовник да го научи. Сложете му намордника и го накарайте да слуша, без да Ви прекъсва. Поемете контрола във Ваши ръце. Разиграйте най-различни сценарии и доставете взаимно удоволствие за Вас и половинката Ви. Целувайте го, накарайте го да поиска да разкъса в..
35,00 лв. Без данък:35,00 лв.
Латексова топка за уста "FETISH" 4.5 см. – може би, никога не сте предполагали, че тази интересна секс играчка ще разчупи вашите сексуални забавления. Не се чудете, а пробвайте с вашата половинка, емоциите, които ще породи употребата на този щур артикул. Много двойки предпочитат да си подарят малко ..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
За всеки почитател на BDSM изживявания ще бъде истинско удоволствие да използва или да сложи върху лицето на своя партньор велурения намордник. Вашият партньор ще отвори уста, само когато Вие решите да откопчаете малкия отвор на намордника, а дотогава ще виждате само едно послушно личице, което чака..
38,00 лв. Без данък:38,00 лв.
Топка за уста с отвори "FETISH OPS" 3.5 см. с кожена к   Мълчанието е злато! В този случай мълчанието е равно на по-различен тип удоволствие. Топката за уста Fetish Ops ще Ви отведе към най-дълбоко скритите Ви фантазии. Ако желаете, Вие може да бъдете мълчаливия партньор/ка в сексуална..
35,00 лв. Без данък:35,00 лв.
Желаете вашият партньор/ка да замълчи по време на секс и да правите с него това, което ви се поиска? Вече това е възможно с палавия цилиндър с дупки и с възможност за дишане на Fetish. Той е чудесен за начинаещи и напреднали ценители на садо-мазо любовните игри. Луксозните материали, от които е изра..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Chin Catch Водещият производител на фетиш аксесоари Orion Германия Ви предлага чудесна възможност да подчините своя непокорен роб или робиня, като му отнемете възможността да говори и изобщо да отваря устата си. Този пристегач за брадичка е изработен от мека качествена кожа и се поставя, чрез при..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Adrenaline SpikesAdrenaline Spikes е името на поредния уред за еротично изтезание от серията Fifty Shades Darker, с който можете да докарате интимния си партньор до полуда. Докосвайки нежно с металните иглички ерогенните зони на своята интимна половинка или на своя покорен роб, вие ще го накарате да..
62,00 лв. Без данък:62,00 лв.
Искате ли да добавите малко адреналин от Дивия Запад към следващото си родео в спалнята? Комплектът "HOG TIE" ви дава възможност да вържете вашия любоник и да го поставите в поза, която желаете. Напълно регулируемите гривни ви дават възможност да стегнете толкова, колкото е необходимо. Материал: ..
82,00 лв. Без данък:82,00 лв.
Може би сте мечтали да затворите очи и да си представяте какво ще направи вашият партньор, за да ви задоволи по време на половия акт. Маската ще блокира не само диапазона на виждане, но и всички около вас светлини, което допълнително ще ви възбуди. Формата позволява свободно да движите очите си, но ..
5,00 лв. Без данък:5,00 лв.
Маска за очи "BLIND LOVE"   Суинг партита или BDSM ролеви игри винаги имат нужда от загадъчност и напрежение. Маската за очи BLIND LOVE ще Ви постави в подчинена роля и ще трябва да изпълнявате всяко желание на Вашия господар. Може и просто да понасяте мъченията, които той Ви е подготвил. Дали..
12,00 лв. Без данък:12,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от общо 48 резултата на (3 страници)