ПРОДУКТИ
Кошница

Простатни стимулатори

Простатни стимулатори
Простатата е наричана още мъжката G-точка. Тя е зона, която при стимулация доставя изключително удоволствие. Оргазмите, постигнати чрез въздействие върху точката ‘’Р’’ са по-мощни, по-интензивни и по-продължителни. Уредите за простатна стимулация от тази категория ще ви помогнат да се убедите лично в истинността на това твърдение.
Вибро простатен стимулатор "RENEGADE BLACK" 26 см. Renegade е с анатомична форма, която следва извивките на тялото и достига безпроблемно до ерогенните мъжки зони. Вграденият виброкуршум изпраща силни вибрации, които достигат до най-чувствителните точки. Извитата глава на стимулатора масажира прост..
139,00 лв. Без данък:139,00 лв.
Открийте мъжката точка на удоволствие с този спираловидно текстуриран силиконов простатен стимулатор. Той ще ви очарова с перфектните си извивки и релеф, благодарение на които ще се радвате на мощни оргазми всеки път, когато решите да си доставите това ексцентрично удоволствие. Този инструмент е иде..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
Luv Plug е унискес анално дилдо с високо качество от неръждаема стомана и е продукт на световния лидер Pipedream и със своите секси характеристики ще ви предоставят сюрреалистични преживявания и удоволствия. Придайте съвършено ново усещане, благодарение на невероятната гладкост и тежест. Анатомични..
159,00 лв. Без данък:159,00 лв.
Deliciously DeepDeliciously Deep е името на най-новия шедьовър в колекцията играчки за любители на изтънчената сексуална стимулация Fifty Shades Darker. Това е метално дилдо, изработено от 100% неръждаема стомана, благодарение на което използването му във водна среда и почистването са максимално уле..
259,00 лв. Без данък:259,00 лв.
Вибро стимулатор, който поднася тънки вибрацийки към перинеума и постила червения килим към най - невероятния оргазъм. Извит в специфична форма, чудесно прилягаща към анатомията на мъжа, той просто изчаква. Изчаква, за да се превърне в инструмент за едно наистина уникално удоволствие. И ако до този ..
69,00 лв. Без данък:69,00 лв.
Вибриращ простатен стимулатор Nexus Max се явява нова модификация с увеличена по дължина и по обхват секси грачка. Този стимулатор познава тайнството на мъжката точка П и с него ще изпитате блаженство и удоволствие. А тези, които никога не са изпитвали тази наслада, могат накрая да го опитат и почув..
147,00 лв. Без данък:147,00 лв.
Дължина: 19 смДебелина: 1,8 смЗахранване: 2 ААА батерии / подарък /Напълно водоустойчивМатериал: ABS пластмаса..
54,00 лв. Без данък:54,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата на (1 страници)