ПРОДУКТИ
Кошница

Анални вибратори

Анални вибратори

Sextoys ви представя специалната си колекция от анални вибратори. Аналните играчки имат широк кръг почитатели не само сред дамите, но и сред силния пол. Мъжете също харесват интензивната стимулация на аналното отвърстие, ето защо смятаме тази категория за ‘’Унисекс’’ раздел.

Съвсем до скоро едва ли някой е подозирал, че модерните технологии и секс играчките ще бъдат толкова тясно свързани. За поитателите на аналната стимулация предлагаме интерактивния анален Butt Plug - Hush на Lovense S – първата фирма в света направила Bluetooth свързан уред за секс забава от дистанци..
259,00 лв. Без данък:259,00 лв.
Premium Range Inflatable Butt Plug Black е многофункционална анална секс играчка, която представлява анална пробка с круша, с която може да се нагнети въздух и почти да се удвои първоначалния й диаметър. Така няма да ви се наложи да купувате множество анални пробки, а ще можете да подбирате всеки п..
129,00 лв. Без данък:129,00 лв.
Анален вибратор "SLIMLINE" 11 см. е с универсален дизайн – разкошен уред, включваш в себе си изкуство и удоволствие. С гладко тяло класическа конусообразна форма с ръкохватка и крилца, който могат да служат, като отличен масажор на ерогенните зони. Този вибратор е произведен от качествен материал и ..
38,00 лв. Без данък:38,00 лв.
Мини дискретен вибратор "LADY FINGER" 12 см. в бял цвят – е изработен от пластмаса, със стилен и елегантен дизайн. Стволът му е вирнат с лек наклон на върха, за отлично достигане на точката G. Тялото е с вертикално оребрени ивички за стимулиране на влагалищните стени. В основата си има потенциометър..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Двучленен вибратор от латекс "РР" 18 см./ 12 см. е в цвят телесен, захванат здраво на една обща платформа. Той ще ви дари с двойно проникване и с двойно неповторимо удоволствие. Двучленният вибратор притежава мощни вибрации и клитор стимулиращо оребряване с шипчета. Те ще ви накарат да изживеете орг..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
С мултифункционалния вибриращ анален разширител Fifty Shades of Grey ще можете да се отдадете на наистина разтърсващо удоволствие. Това е уред, създаден специално за ценители на аналната стимулация, решени да пренесат удоволствието на съвсем ново ниво. Уникалният по рода си Butt Plug ще ви очарова с..
85,00 лв. Без данък:85,00 лв.
Има хора, които винаги се стремят към по-висок левъл. За тях е тази ексклузивна играчка - анален вибратор със специално двойно прихващане. Какво да Ви кажем за него - с една дума той е ТОП. Контролира едновременно тестисите за забавяне на еякулацията и Ви доставя бурни анални вълнения. С нещо, което..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
Той действа тихо, но съвсем няма да Ви остави на тишина. Пригответе се за разтърсващо преживяване с виброкуршум от ново поколение. Ако никога досега не сте изпитвали неговите мощни вибрации, грабвайте един такъв копринено гладък инструмент под душа и се оставете на емоцията. А тя е в-ъ-р-х-о-в-н-а!Д..
79,00 лв. Без данък:79,00 лв.
Този гъвкав приятел е насреща, за да задоволи и най-палавите Ви копнежи. Иска Ви се да опитате аналния секс, но още не сте напълно готови? Тук на сцената излиза неуморният анално-вагинален боец, готов да Ви побърка с турбо режим. Все пак някои го харесват нежно и ефирно, докато други търсят здравото..
78,00 лв. Без данък:78,00 лв.
Дължина: 12 см Дебелина: 1-2 см Материал: ABS, силикон Тегло: 136 грама 7 различни вибрации Подходящ, както за начинаещи, така и за напреднали ..
79,00 лв. Без данък:79,00 лв.
Показани са от 1 до 10 от общо 10 резултата на (1 страници)