ПРОДУКТИ
Кошница

Анални топчета и броеници

Анални топчета и броеници

Тази категория е създадена да улесни вашето търсене, ако търсите анална броеница или друго приспособление за стимулация на аналния отвор. Топчетата и аналните броеници са едни от най-изтънчените играчки за анална стимулация. Тяхната употреба ще ви достави огромно удоволствие и ще ви покаже съвсем нови измерения на оргазма.

Любителите на доминантно-подчинените сексуални забавления вече имат своя собствена марка и тя се нарича 50 Shades of Grey. Представяме Ви деликатна, но дръзка анална броеница, която ще Ви подготви за необичайни и вълнуващи занимания, като в същото време ще Ви достави невероятно удоволствие. Броеница..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Анална броеница "DELIGHT THROB" 24 см. Тази страхотна анална броеница е подходяща за любители на аналната стимулация, които са все още начинаещи в областта. Пет малки топчета ще проникват едно по едно, а удоволствието Ви ще нараства с всяко следващо. Тези топчета са релефни и това увеличава сти..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Анална броеница "JUMBO THAI BEADS" 27 см.   Едно две, три и така, до десет. Бавно вкарвайте тайландските анални топчета. Различната им големина позволява плавно увеличаване на удоволствието, докато ги вкарвате едно по едно. Когато започнете да ги изваждате удоволствието продължава да расте, до..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Мечтаете си за запомнящи и невероятни моменти, за нещо различно, но истинско! Е, сега това може да стане реалност. Еротичната броеница е разработена, за да реализира някои ваши тайни фантазии и да разнообрази сексуалните Ви вечери. Тя е продукт както за притеснителните, така и за по - разкрепостенит..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
TRIPLE ANAL PLEASURE BEADSТройна анална броеницаАко никога не сте опитвали анален секс, трябва да знаете, че за него е необходимо известна подготовка и настройка. Един лесен начин да се докоснете до това забранено за някои удоволствие е чрез нашата тройна анална броеница. Тя разполага с три края с р..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Анални топчета "ANAL BEADS" в цвят червен са гланцирани, перфектни и нежни. Те са разработени за простатно и анално масажиране по време на секс. Могат да се ползват и от двата пола. Тяхното предимство е да възбуждат, не само аналната, но и влагалищната област. Има хора, които не са наясно, че анални..
13,00 лв. Без данък:13,00 лв.
Анални топчета "HEAVY METAL" 4 бр. са създадени, за да разнообразят сексуалния Ви живот. Опитайте една нова, чувствена и възбуждаща игра. Аналната броеница се състои от четири метални топчета с диаметър 1.8 см., свързани с гъвкаво въженце. Металната халка в края е създадена, за да превърне ползванет..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Анални топчета "JOYBALLS WAVE BLACK" 12 см са отлични анални секс — масажори, притежават оригинален дизайн, анатомична форма, което ги прави изключително ефективни за Вашето така мечтано анално удоволствие! Тези невероятни топчета ще ви гарантират мощен оргазъм. Материалът, от който са направени е к..
45,00 лв. Без данък:45,00 лв.
Анално вагинални топчета "LUST KUGEL" 4 бр. еротични златисто - вагинални топчета с изместен център на тежестта, симулиращи пулсации чрез поклащане. Стимулират вътрешната стена на влагалището и стягат мускула на вагината, придавайки й по-тесен отвор.Основната цел, за която са проектирани вагиналните..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Анално - вагиналните топчета "Vibratone Duo Balls Pink Blistercard" са в нежен червеникав цвят. Пригодени за анални и вагинални игри, както за мъже, така и за жени. Разнообразете сексуалното си всекидневие, бъдете разкрепостени и изненадайте приятно вашия партньор. При продължително използване, тези..
12,00 лв. Без данък:12,00 лв.
Анално вагинални топчета "ORGASM BALLS" предназначени за анални игри, подходящи за представителите и на двата пола. Разнообразете сексуалния си живот, бъдете креативни и изненадайте вашата половинка. Топчета са идеални, както за анална, така също и за вагинална стимулация. Имайте предвид, че при про..
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
Анално вагинални топчета "ORIENT" в бял цвят с изместен център на тежестта. Придават възбуждащ трептящ ефект и доставят удоволствие при анални игри. Лесни за използване, с прикрепен здрав шнур за моментално и лесно изваждане. Подходящи за анална и вагинална употреба от представителите на двата пола...
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
Анално-вагинални топчета "ORIENT" в нежен цвят праскова са пригодени за анални игри, както за мъже, така и за жени. Разнообразете сексуалното си ежедневие, бъдете разкрепостени и изненадайте приятно вашата половинка. Топчета са удачни, както за анално, така също и за вагинално масажиране. Тези симпа..
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
Анално-вагинални топчета "ORIENT" в черен цвят - са разработени за анални игри, както за мъже, така и за жени. Разнообразете интимните си моменти, бъдете креативни и изненадайте приятно човека до вас. Топчетата са перфектни, както за анално, така също и за вагинално стимулиране. Тези красавци при по..
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
Вагиналните топчета са познати още от древността, като средство за подобряване еластичността на влагалището, а с това и качеството на сексуалното удоволствие и не случайно все повече жени избират да ползват тяхната помощ, за да доставят повече удоволствие не само на себе си, но и на своята половинка..
25,00 лв. Без данък:25,00 лв.
Анално вагинални топчета "SILVER BALLS" са секс артикули за анално вагинални наслаждения. Те са с вградени мини топчета, който ще служат за прелюдия към петинга. Изделието е олекотено и е изработено от метализирана сплав. Забавлението с тях е повече от желано. Топчетата нежно ще изследват всеки муск..
16,00 лв. Без данък:16,00 лв.
ДОСТАВЕТЕ СИ ЕДНО НЕПОВТОРИМО АНАЛНО УДОВОЛСТВИЕ,С АНАЛНАТА ОТЛИВКА "ANAL ANGER" 11-13 см. UNISEX. НАПРАВЕНА ОТ РАЗЛИЧНИ ПО РАЗМЕР,ПОСЛЕДОВАТЕЛНО СЛЕПЕНИ ТОПЧЕТА. - НАПРАВЕНА ОТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ВТВЪРДЕН И ПРОЗРАЧЕН СИЛИКОН В МОРСКО СИН ЦВЯТ. - 100% ВОДОУСТОЙЧИВА - УНИКАЛНА ФОРМА,ДОСТАВЯЩА УДОВО..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Почистваш анален душ "UNISEX" е под формата на помпичка, с която можете да дезинфекцирате интимните места, преди и след полов акт. Не съдържа дразнещи вещества. Употребата му е лесна, в помпата се поставя 10 мг душ гел или друго неутрално измиващо средство и се допълва с вода.Накрайникът се поставя ..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Това са изключително деликателни стъклени топчета, обвити със силиконова пелерина, с помощта на които може да разгърнете целия потенциал на вашите фантазии. Любовната ви игра може да започне сега, стимулирайки вашата половинка там, където само тя пожелае. Тази висококачествена стъклена изработка "Be..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Показани са от 1 до 19 от общо 19 резултата на (1 страници)