ПРОДУКТИ
Кошница

Анални топчета и броеници

Анални топчета и броеници

Тази категория е създадена да улесни вашето търсене, ако търсите анална броеница или друго приспособление за стимулация на аналния отвор. Топчетата и аналните броеници са едни от най-изтънчените играчки за анална стимулация. Тяхната употреба ще ви достави огромно удоволствие и ще ви покаже съвсем нови измерения на оргазма.

Анално вагинални топчета "LUST KUGEL" 4 бр. еротични златисто - вагинални топчета с изместен център на тежестта, симулиращи пулсации чрез поклащане. Стимулират вътрешната стена на влагалището и стягат мускула на вагината, придавайки й по-тесен отвор.Основната цел, за която са проектирани вагиналните..
38,50 лв. Без данък:38,50 лв.
Анално вагиналните топчета "VIBRATONE BALLS" с шипчета са прекрасни, стилни и елегантни,  изработени от силикон за силна двойна стимулация, прихванати с фино шнурче помежду си в нежно червеникав цвят. Шипчетата нежно ще стимулират всяка вътрешна повърхност на вашето тяло, стените на влагалището и ан..
17,00 лв. Без данък:17,00 лв.
Анална броеница "DRAGONZ TALE" 30 см. е стилна и красива – накратко казано върха на майсторското изкуство на специалистите дизайнери, разработващи секс артикули за истинските любители на интимните играчки. Тя е идеално гладка, полирана и нежна (в състава и няма вредни примеси). Представлява 10 стати..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Анални топчета "ANAL BEADS" в цвят червен са гланцирани, перфектни и нежни. Те са разработени за простатно и анално масажиране по време на секс. Могат да се ползват и от двата пола. Тяхното предимство е да възбуждат, не само аналната, но и влагалищната област. Има хора, които не са наясно, че анални..
13,00 лв. Без данък:13,00 лв.
Почистваш анален душ "UNISEX" е под формата на помпичка, с която можете да дезинфекцирате интимните места, преди и след полов акт. Не съдържа дразнещи вещества. Употребата му е лесна, в помпата се поставя 10 мг душ гел или друго неутрално измиващо средство и се допълва с вода.Накрайникът се поставя ..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Вагиналните топчета са познати още от древността, като средство за подобряване еластичността на влагалището, а с това и качеството на сексуалното удоволствие и не случайно все повече жени избират да ползват тяхната помощ, за да доставят повече удоволствие не само на себе си, но и на своята половинка..
25,00 лв. Без данък:25,00 лв.
Анално вагинални топчета "ORGASM BALLS" предназначени за анални игри, подходящи за представителите и на двата пола. Разнообразете сексуалния си живот, бъдете креативни и изненадайте вашата половинка. Топчета са идеални, както за анална, така също и за вагинална стимулация. Имайте предвид, че при про..
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
ДОСТАВЕТЕ СИ ЕДНО НЕПОВТОРИМО АНАЛНО УДОВОЛСТВИЕ,С АНАЛНАТА ОТЛИВКА "ANAL ANGER" 11-13 см. UNISEX. НАПРАВЕНА ОТ РАЗЛИЧНИ ПО РАЗМЕР,ПОСЛЕДОВАТЕЛНО СЛЕПЕНИ ТОПЧЕТА. - НАПРАВЕНА ОТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ВТВЪРДЕН И ПРОЗРАЧЕН СИЛИКОН В МОРСКО СИН ЦВЯТ. - 100% ВОДОУСТОЙЧИВА - УНИКАЛНА ФОРМА,ДОСТАВЯЩА УДОВО..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Мечтаете си за запомнящи и невероятни моменти, за нещо различно, но истинско! Е, сега това може да стане реалност. Еротичната броеница е разработена, за да реализира някои ваши тайни фантазии и да разнообрази сексуалните Ви вечери. Тя е продукт както за притеснителните, така и за по - разкрепостенит..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
BulletВиброкуршумът от серията Fifty Shades Of Grey е идеалното решение за внасяне на нова тръпка в сексуалните занимания. Той може да се използва по двойки или самостоятелно, като с него могат да се стимулират всички открити ерогенни зони по тялото. С него можете да погалите гърдите, клитора или зо..
49,00 лв. Без данък:49,00 лв.
Анална броеница "JUMBO THAI BEADS" 27 см.   Едно две, три и така, до десет. Бавно вкарвайте тайландските анални топчета. Различната им големина позволява плавно увеличаване на удоволствието, докато ги вкарвате едно по едно. Когато започнете да ги изваждате удоволствието продължава да расте, до..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
DRAGONZ Anal BeadsМатериал: JellyЦвят: СинДължина: 27cm.Диаметър: 2.5cm.В опаковка: 1бр.Производител: SevenCreations..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Любителите на доминантно-подчинените сексуални забавления вече имат своя собствена марка и тя се нарича 50 Shades of Grey. Представяме Ви деликатна, но дръзка анална броеница, която ще Ви подготви за необичайни и вълнуващи занимания, като в същото време ще Ви достави невероятно удоволствие. Броеница..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Анално вагинални топчета "ORIENT" в бял цвят с изместен център на тежестта. Придават възбуждащ трептящ ефект и доставят удоволствие при анални игри. Лесни за използване, с прикрепен здрав шнур за моментално и лесно изваждане. Подходящи за анална и вагинална употреба от представителите на двата пола...
9,00 лв. Без данък:9,00 лв.
Анална броеница "DELIGHT THROB" 24 см. Тази страхотна анална броеница е подходяща за любители на аналната стимулация, които са все още начинаещи в областта. Пет малки топчета ще проникват едно по едно, а удоволствието Ви ще нараства с всяко следващо. Тези топчета са релефни и това увеличава сти..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Показани са от 1 до 15 от общо 15 резултата на (1 страници)