ПРОДУКТИ
Кошница

Анални играчки

Анални играчки

Електронен секс шоп Sextoys ви представя страхотната си колекция от приспособления за анална стимулация. Специално създадените анални играчки ви дават възможност да се отдадете на удоволствие, каквото вероятно не сте си позволявали до момента.

За много хора стимулирането на ануса е табу, и дори да го практикуват, те не говорят по въпроса, което е изцяло погрешна концепция. В аналното отвърстие има огромен брой нервни окончания, които, стимулирани правилно, са способни да доставят неописуема наслада не само на жените, но и на мъжете. Днес сексуалните експерименти са нещо нормално, а сексът е просто поредната сфера, от която хората биха могли да извлекат максимум ползи.

Любителите на доминантно-подчинените сексуални забавления вече имат своя собствена марка и тя се нарича 50 Shades of Grey. Представяме Ви деликатна, но дръзка анална броеница, която ще Ви подготви за необичайни и вълнуващи занимания, като в същото време ще Ви достави невероятно удоволствие. Броеница..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Bootie ring е специално приспособление за смели и дръзки мъже. Представлява комбинация от пенис ринг и простатен масажор, за да бъде сексът изпълнен с още по-голямо удоволствие. Всеизвестно е, че простатният масаж повишава значително възбудата и силата на мъжкия оргазъм. Вече можете да имате всичко ..
95,00 лв. Без данък:95,00 лв.
Butt Plug Silicone Fifty Shades of Grey е един дяволит черен палавник. Вдъхновен от еротичният бестселър "Петдесет нюанса сиво", той е изработен от качествен силикон, със заострен връх за по-лесно проникване. Има специална халка за пръст в основата си за по-голям контрол. Той е твърд, но гъвкав. С к..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Анален Butt Plug "AMERICAN BOMBSHELL B-7 WARHEAD" 18.5 Дори за най-опитните играчи този анален разширител ще бъде истинско предизвикателство. Не става дума само за размера му, който между другото буквално е голям фактор. Тройната глава на разширителя е това, което предизвиква усмивки, но и готовнос..
99,00 лв. Без данък:99,00 лв.
BOOTIE L BOOTIE L е гъвкава анална пробка/ бът плъг с размер ‘’L’’, която ще ви достави мечтаното удоволствие при аналната стимулация. С компактните си размери, аналният разширител е подходящ за всички любители на нестандартните забавления, които искат да опитат нещо ново без да изпитват дори миним..
79,00 лв. Без данък:79,00 лв.
Анален вибратор "SLIMLINE" 11 см. е с универсален дизайн – разкошен уред, включваш в себе си изкуство и удоволствие. С гладко тяло класическа конусообразна форма с ръкохватка и крилца, който могат да служат, като отличен масажор на ерогенните зони. Този вибратор е произведен от качествен материал и ..
38,00 лв. Без данък:38,00 лв.
Аналните пробки за разширяване на аналния канал са много и различни, като модел, размер и визия. Beautiful Behind е класически модел анален разширител, подходящ за начинаещите в този род сексуални забавления. Той е изработен от мек и гъвкав силикон, който ще гали нежно чувствителните зони със своето..
25,00 лв. Без данък:25,00 лв.
Анален разширител L  размер е произведен от нетоксична неръждаема стомана. Може да се носи под бельото и притежава стилен стъклен завършек с формата на брошка.Металната анална пробка е с прилични размери за чувствена стимулация на женския или мъжкия анус. Пробката е идеална за интензивен анален..
109,00 лв. Без данък:109,00 лв.
Аналният разширител B Balls е едно невероятно приспособление за анални забавления. Двете различни по размери топчета са подредени така, че да гарантират лесно проникване и плавно отпускане на аналните стени, а разположените в тях допълнителни топчета ще ги накарат да вибрират привсяко Ваше движение...
89,00 лв. Без данък:89,00 лв.
Anal Plug BOOTIE blackBOOTIE black е със стандартен размер и нестандартна форма. Неговата широка и извита глава има за цел да въздейства на вътрешните ерогенни зони и по-конкретно на простатата при мъжете. Размерът на Bootie е подходящ за начинаещи и любители на аналната стимулация с известен опит. ..
59,00 лв. Без данък:59,00 лв.
Анална броеница "DELIGHT THROB" 24 см. Тази страхотна анална броеница е подходяща за любители на аналната стимулация, които са все още начинаещи в областта. Пет малки топчета ще проникват едно по едно, а удоволствието Ви ще нараства с всяко следващо. Тези топчета са релефни и това увеличава сти..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Анална броеница "JUMBO THAI BEADS" 27 см.   Едно две, три и така, до десет. Бавно вкарвайте тайландските анални топчета. Различната им големина позволява плавно увеличаване на удоволствието, докато ги вкарвате едно по едно. Когато започнете да ги изваждате удоволствието продължава да расте, до..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
Мечтаете си за запомнящи и невероятни моменти, за нещо различно, но истинско! Е, сега това може да стане реалност. Еротичната броеница е разработена, за да реализира някои ваши тайни фантазии и да разнообрази сексуалните Ви вечери. Тя е продукт както за притеснителните, така и за по - разкрепостенит..
19,00 лв. Без данък:19,00 лв.
TRIPLE ANAL PLEASURE BEADSТройна анална броеницаАко никога не сте опитвали анален секс, трябва да знаете, че за него е необходимо известна подготовка и настройка. Един лесен начин да се докоснете до това забранено за някои удоволствие е чрез нашата тройна анална броеница. Тя разполага с три края с р..
39,00 лв. Без данък:39,00 лв.
Анална отливка с топчета "BOOTY PASSION" 15 см. са с променлив диаметър, съединени в един общ здрав корпус и с удобен захват за изваждане. Тази анална отливка лесно ще навлезе във вашия анус благодарение на постепенно увеличаващата се големина на топчетата. Определено тези сферички ще предизвикат мн..
43,00 лв. Без данък:43,00 лв.
Анални топчета "ANAL BEADS" в цвят червен са гланцирани, перфектни и нежни. Те са разработени за простатно и анално масажиране по време на секс. Могат да се ползват и от двата пола. Тяхното предимство е да възбуждат, не само аналната, но и влагалищната област. Има хора, които не са наясно, че анални..
13,00 лв. Без данък:13,00 лв.
Анални топчета "HEAVY METAL" 4 бр. са създадени, за да разнообразят сексуалния Ви живот. Опитайте една нова, чувствена и възбуждаща игра. Аналната броеница се състои от четири метални топчета с диаметър 1.8 см., свързани с гъвкаво въженце. Металната халка в края е създадена, за да превърне ползванет..
29,00 лв. Без данък:29,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от общо 79 резултата на (4 страници)