ПРОДУКТИ
Кошница

За нас

Всеки заслужава да изпита истинско сексуално удоволствие. Именно затова ние от LoveBite сме на българския пазар вече над 20 години - за да ти помогнем да го изпиташ.

 

Може би ни познаваш с името sextoys,bg, с което стартирахме бизнеса си още когато разпространението и продажбата на секс играчки в България беше нова и непозната територия. Преборихме се с много предразсъдъци и теми-табу, но оцеляхме, пораснахме и научихме много за навиците ти и твоите най-съкровени желания. Нашата мисия далеч не е единствено продажбата на секс играчки и еротично бельо. Смятаме, че опитът, който сме натрупали през тези 20 години, трябва да бъде споделен и с теб - нашия настоящ или бъдещ клиент. 

 

 

Освен да си поръчаш някои от най-актуалните на пазара играчки и аксесоари, можеш да разчиташ на нас и за професионална консултация без срам и задръжки. Тук сме, за да отговорим и на най-интимните ти въпроси и да ти помогнем да избереш най-доброто за теб или твоя партньор. А защо не и за двамата?
 

Не забравяй и че можеш да ни откриеш и на ул. “Пиротска” 8 в гр. София, където се намира и физическият ни магазин. Там ще можеш не само да разгледаш разнообразието от секс играчки, които предлагаме, но и да ги докоснеш, за да си представиш още по-добре усещането, което биха могли да ти донесат. Не се притеснявай да задаваш въпроси или да поискаш съвет от нашите консултанти - можеш да разчиташ на тях за експертно мнение и препоръка, при това без почивен ден. Ако пък имаш нужда да помислиш, можеш да се възползваш от възможността за доставка в рамките на същия ден (важи за територията на гр. София). 

Разбира се, всичко при нас е със 100% дискретност, така че можеш спокойно да се отдадеш на най-дръзките си желания и фантазии - ние ще ти помогнем да ги осъществиш.

 

 

 

С любов, 

 

 

Екипът на LoveBite