ПРОДУКТИ
Кошница

LOVENSE

Вискокачествен лубрикант на водна основа, създаден от производителите на иновативените секс играчки “Lovense”. Този лубрикант е разработен изцяло, за да поддържа качеството и линията на огромното разнообразие на продукцията на “Lovense”. Също така удължава живота на материята и подпомага ефекта на с..
49,00 лв. Без данък :49,00 лв.
Благодарение на уникалната технология с двойно въртяща глава и безжичната активност на масажора, която може да продължи до час и половина непрестанна работа, ''LOVENSE DOMI 2'' се превръща в масажор номер 1 в света. Изтеглете приложението, предоставено от производителя и се отдайте на удоволствие, к..
269,00 лв. Без данък :269,00 лв.
Пред вас стои първият в света т.нар. осцилиращ вибратор за точката "G". Патентованата технология ви позволява вместо стандартната вибрация да усетите как той пулсира и тупти навътре и навън. Това ще накара жената, която го ползва да забрави за всички останали вибратори, които е ползвала някога досег..
269,00 лв. Без данък :269,00 лв.
USB BLUETOOTH адаптор ..
30,00 лв. Без данък :30,00 лв.
    Забравете старите класически вибромасажори, които не могат да задоволят високите ви очаквания с нефункционалния си дизайн. Ambi на Lovense е най-функционалният Bullet вибратор, съобразен изцяло с анатомичните извивки на женските гениталии. Той има удобна ръкохватка и форма, пригодена д..
198,00 лв. Без данък :198,00 лв.
Съвсем до скоро едва ли някой е подозирал, че модерните технологии и секс играчките ще бъдат толкова тясно свързани. За поитателите на аналната стимулация предлагаме интерактивния анален Butt Plug - Hush на Lovense S – първата фирма в света направила Bluetooth свързан уред за секс забава от дистанци..
259,00 лв. Без данък :259,00 лв.
Едва ли допреди само няколко години някой е подозирал, че високите технологии и секс играчките ще бъдат толкова тясно обвързани. На любителите на аналната стимулация предлагаме интерактивния анален Butt Plug - Hush на Lovense – първият в света Bluetooth свързан уред за сексуални забавления от дистан..
259,00 лв. Без данък :259,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата на (1 страници)